Conferința organizată de Apple pe 27 martie la Lane Tech College Pre High School din Chicago a fost singura din ultimii ani care nu a fost transmisă în direct de gigantul californian. Aceasta nu înseamnă însă că ea nu a fost filmată de compania americană, așa că acum ea poate fi urmărită de către toți cei interesați de pe dispozitivele iPhone, iPad, Mac, PC și Apple TV.

Având durata de o oră și șapte minute, înregistrarea conferinței de pe 27 martie acoperă mai multe subiecte referitoare la mediul de învățământ și chiar prezentarea celei de-a șasea generații de iPad. Ea este disponibilă pe site-ul companiei Apple și în aplicația Apple Events de pe Apple TV.

Separat de înregistrarea conferinței de pe 27 martie, Apple a încărcat încă de aseară și videoclipurile prezentate în cadrul acestui eveniment. Așa cum era de așteptat, ele privesc în special mediul de învățământ.

Primul dintre aceste clipuri video (încorporat mai sus) ne arată cum un Apple Pencil este folosit pe noul iPad pentru a-l desena, evidențiind astfel compatibilitatea iPad 6 cu acest creion de la Apple.

Următoarele două clipuri video (încorporate deasupra și sub acest paragraf) ne arată felul în care un grup de elevi folosesc noul iPad pentru a realiza un proiect școlar mai complex, respectiv loialitatea Apple față de mediul educativ.

În fine, mai jos vă las linkurile către articolele care se referă la anunțurile și produsele lansate de Apple pe 27 martie:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.