TV și Radio Live pe iPhone, iPad și iPod touch

iTutorial.ro oferă de acum tuturor cititorilor posibilitatea de a accesa mai ușor orice post de televiziune sau de radio direct de pe iPhone, iPad sau iPod touch prin intermediul a două tabele ușor de accesat de către oricine. Această pagină va putea fi accesată direct din bara de navigare a iTutorial.ro, printr-un simplu clic pe butonul TV & Radio Live. Pentru a accesa fluxul oricărei televiziuni sau post de radio pe care doriți să îl alegeți din cele două tabele listate mai jos, va trebui să apăsați pe butonul Accesează situat în partea dreaptă a postului dorit, iar o fereastră nouă se va deschide în browserul dvs. și va reda fluxul. Pentru a reda aceste fluxuri fără probleme va trebui să utilizați browserul Safari de pe dispozitivul cu iOS. Unele fluxuri din acest tabel sunt accesibile si de pe desktop.

Important: Este de preferat să aveți o conexiune la internet prin Wi-Fi pentru a evita consumul suplimentar de date celulare și/sau epuizarea unitatilor de date disponibile in abonament sau pe cartelă. Fluxurile selectate au o calitate medie (TV – 500 – 1000 kbps, radio-64 Kbps), dar unele pot avea o calitate mai bună sau mai slabă. Consumul de date diferă în funcție de calitatea fluxului.

Notă: Nu uitați să adaugați această pagină pe ecranul principal al dispozitivului iPhone, iPad sau iPod touch pentru a avea o pictogramă care să vă ofere un acces mai rapid la posturile TV/radio favorite. Mai multe detalii despre adăugarea acestei pagini pe ecranul principal al dispozitivului iOS sunt oferite în cadrul acestui tutorial).

TV Live

Post TVNotă
Alfa Omega TV-
  Antena3-
Antena 1Necesită abonament AntenaPLAY.
Antena StarsNecesită abonament AntenaPLAY.
B1 TV-
Bloomberg TV-
Credo TV-
Deutsche Welle-
Digi24-
DigiSport 1Disponibil numai în rețeaua RCS & RDS.
DigiSport 2Disponibil numai în rețeaua RCS & RDS.
DigiSport 3Disponibil numai în rețeaua RCS & RDS.
DigiSport 4Disponibil numai în rețeaua RCS & RDS.
Digi Animal WorldDisponibil numai pentru abonații Digi Online (clienții RCS & RDS abonați cumulativ la serviciile de televiziune și internet fix beneficiază gratuit de Digi Online).
Digi LifeDisponibil numai pentru abonații Digi Online (clienții RCS & RDS abonați cumulativ la serviciile de televiziune și internet fix beneficiază gratuit de Digi Online).
Digi WorldDisponibil numai pentru abonații Digi Online (clienții RCS & RDS abonați cumulativ la serviciile de televiziune și internet fix beneficiază gratuit de Digi Online).
Disney ChannelDisponibil numai pentru abonații Digi Online (clienții RCS & RDS abonați cumulativ la serviciile de televiziune și internet fix beneficiază gratuit de Digi Online).
Disney JuniorDisponibil numai pentru abonații Digi Online (clienții RCS & RDS abonați cumulativ la serviciile de televiziune și internet fix beneficiază gratuit de Digi Online).
EurosportDisponibil numai pentru abonații Digi Online (clienții RCS & RDS abonați cumulativ la serviciile de televiziune și internet fix beneficiază gratuit de Digi Online).
Eurosport 2Disponibil numai pentru abonații Digi Online (clienții RCS & RDS abonați cumulativ la serviciile de televiziune și internet fix beneficiază gratuit de Digi Online).
Fashion TV-
France 24-
Happy ChannelNecesită abonament AntenaPLAY.
History ChannelDisponibil numai pentru abonații Digi Online (clienții RCS & RDS abonați cumulativ la serviciile de televiziune și internet fix beneficiază gratuit de Digi Online).
H!T Music ChannelDisponibil numai pentru abonații Digi Online (clienții RCS & RDS abonați cumulativ la serviciile de televiziune și internet fix beneficiază gratuit de Digi Online).
Kanal D-
Kiss TV-
MegamaxDisponibil numai pentru abonații Digi Online (clienții RCS & RDS abonați cumulativ la serviciile de televiziune și internet fix beneficiază gratuit de Digi Online).
MinimaxDisponibil numai pentru abonații Digi Online (clienții RCS & RDS abonați cumulativ la serviciile de televiziune și internet fix beneficiază gratuit de Digi Online).
Music Channel-
NASA TV-
Nașul TV-
National GeographicDisponibil numai pentru abonații Digi Online (clienții RCS & RDS abonați cumulativ la serviciile de televiziune și internet fix beneficiază gratuit de Digi Online).
National Geographic WildDisponibil numai pentru abonații Digi Online (clienții RCS & RDS abonați cumulativ la serviciile de televiziune și internet fix beneficiază gratuit de Digi Online).
NikelodeonDisponibil numai pentru abonații Digi Online (clienții RCS & RDS abonați cumulativ la serviciile de televiziune și internet fix beneficiază gratuit de Digi Online).
ProTV Chișinău-
Realitatea TV-
România TV-
Speranța TV-
ProTV News-
Travel ChannelDisponibil numai pentru abonații Digi Online (clienții RCS & RDS abonați cumulativ la serviciile de televiziune și internet fix beneficiază gratuit de Digi Online).
TV1000Disponibil numai pentru abonații Digi Online (clienții RCS & RDS abonați cumulativ la serviciile de televiziune și internet fix beneficiază gratuit de Digi Online).
TV PaprikaDisponibil numai pentru abonații Digi Online (clienții RCS & RDS abonați cumulativ la serviciile de televiziune și internet fix beneficiază gratuit de Digi Online).
Trinitas TV-
TVR 1-
TVR 2-
TVR 3-
TVR Internațional-
TVR Moldova-
TVR Cluj-
TVR Craiova-
TVR Iași-
TVR Târgu Mureș-
TVR Timișoara-
UtvDisponibil numai pentru abonații Digi Online (clienții RCS & RDS abonați cumulativ la serviciile de televiziune și internet fix beneficiază gratuit de Digi Online).
Viasat ExplorerDisponibil numai pentru abonații Digi Online (clienții RCS & RDS abonați cumulativ la serviciile de televiziune și internet fix beneficiază gratuit de Digi Online).
Viasat HistoryDisponibil numai pentru abonații Digi Online (clienții RCS & RDS abonați cumulativ la serviciile de televiziune și internet fix beneficiază gratuit de Digi Online).
Viasat NatureDisponibil numai pentru abonații Digi Online (clienții RCS & RDS abonați cumulativ la serviciile de televiziune și internet fix beneficiază gratuit de Digi Online).
ZuTVNecesită abonament AntenaPLAY.
Welt TV-
Post TVNotă

Radio Live

Post RadioAccesează flux
Radio România ActualitățiAccesează
Europa FMAccesează
Radio ZuAccesează
Kiss FmAccesează
MagicFMAccesează
Virgin Radio RomâniaAccesează
ProFMAccesează
eTeatruAccesează
Gold FMAccesează
Impact FMAccesează
ItsyBitsyAccesează
JurnalFMAccesează
Național FMAccesează
One FMAccesează
Radio AradAccesează
Radio BrașovAccesează
Radio C FM ConstanțaAccesează
Radio GaGaAccesează
Radio GuerillaAccesează
Radio LIVE 247Accesează
Radio PrahovaAccesează
Radio Pro BAccesează
Radio România Antena SatelorAccesează
Radio România CulturalAccesează
Radio România InternaționalAccesează
Radio România MuzicalAccesează
Radio România Regional - BucureștiAccesează
Radio România Regional - ConstanțaAccesează
Radio România Regional - IașiAccesează
Radio România Regional - ReșițaAccesează
Radio România Regional - ClujAccesează
Radio România Regional - Târgu MureșAccesează
Radio România Regional - TimișoaraAccesează
Radio România 3Net "Florian Pittiș"Accesează
Radio Sud CraiovaAccesează
Radio ChișinăuAccesează
Radio Vocea SperanțeiAccesează
rfiAccesează
Rock FMAccesează
One World RadioAccesează
Romantic FMAccesează
Radio TrinitasAccesează
Viva FMAccesează
Post RadioAccesează flux

În cazul în care descoperiți probleme cu unul dintre posturile menționate mai sus sau cunoasteți și alte posturi care pot fi accesate de pe iPhone, iPad și iPod touch, anunțați-ne în secțiunea Comentarii sau pe Forum. Nu uitați să partajați această pagină pe rețelele de socializare folosind butoanele speciale situate sub ultimul tabel. Ne-ar ajuta mult acest mic efort din partea dvs.!

! Menționăm că niciunul dintre posturile radio sau de televiziune însirate mai sus, precum și numele, logourile, transmiterea sau conținutul lor nu au niciun fel de legatură cu site-ul iTutorial.ro, ci sunt proprietatea înregistrată a celor care le-au creat sau le întrețin. Site-ul nostru web vă oferă linkurile prin care puteți accesa fluxurile video sau audio pe care toate posturile menționate transmit online conținutul disponibil și pe iPhone, iPad sau iPod touch. Toate linkurile sunt disponibile oricărei persoane în limitele menționate de site-urile web ale televiziunilor sau ale posturilor de radio înșirate mai sus. iTutorial.ro nu este responsabil de niciunul dintre fluxurile de mai sus, de calitatea lor, de funcționarea/nefuncționarea lor sau de consumul de date, iar alegerea postului de televiziune/radio se face la libera decizie a cititorilor noștri. iTutorial.ro își rezervă dreptul de a efectua modificări oricând în tabele și de a alege fluxurile către care să facă trimitere. Vă mulțumim pentru înțelegere!