Acasă Contact

Contact

Despre noi

iTutorial.ro este singurul site web românesc dedicat tutorialelor pentru sistemele de operare iOS, macOS, tvOS și watchOS, noutăților din lumea Apple și a aplicațiilor disponibile pe App Store.

Pe iTutorial.ro veți găsi cele mai proaspete și mai relevante știri despre Apple și produsele sale, răspunsuri cu privire la întrebările despre iPhone, iPad, iPod, Mac, Watch și TV, dar și numeroase prezentări de aplicații, accesorii, review-uri și comparații între dispozitive.

Ne puteți contacta pentru:

Publicitate

Având mii de vizitatori unici pe zi (date privind traficul pe Trafic.ro și T5.ro) interesați de produsele Apple, accesorii sau aplicații pentru acestea și nu numai, iTutorial.ro oferă expunere maximă anunțurilor dvs. Produsele pot fi promovate prin:

  • Bannere cu dimensiuni personalizabile ce pot fi afișate în articole/pagini, sidebar, antetul sau subsolul articolelor/paginilor
  • Advertoriale, recenzii detaliate sau concursuri de care vor afla de îndată zecile de mii de utilizatori care ne urmăresc prin intermediul rețelelor de socializare, notificărilor web și aplicației iTutorial.ro de pe App Store.

Notă: Rate card-ul și alte informații despre preț și disponibilitate vă vom oferi după ce ne veți contacta folosind formularul de mai jos.

A ne trimite o știre

Dacă ai găsit ceva din lumea Apple despre care noi nu am scris încă și crezi că ar putea să devină o știre, anunță-ne folosind formularul de mai jos. Nu ne supărăm nici dacă ai propuneri de tutoriale! 🙂

Sugestii și reclamații

În cazul în care ai o sugestie ce ne-ar putea ajuta să îmbunătățim acest site sau o reclamație, simte-te liber să ni te adresezi!

A veni în echipa noastră

Îți place să scrii? Îți place Apple și produsele sale? Dacă răspunsul este „DA!”, atunci nu ai vrea să scrii alături de noi despre aplicații sau compania din Cupertino ori să ajuți pe alți utilizatori cu tutoriale utile? Spune-ne câte ceva despre tine în formularul de mai jos și poate devii redactor pe iTutorial.ro!

!

Te rugăm să NU folosești formularul de mai jos pentru a ne pune întrebări cu privire la produsele Apple sau alte produse. Pentru acestea există Forumul și secțiunile Comentarii ale articolelor!

Formular de contact

Numele (câmp obligatoriu)

Adresa de e-mail (câmp obligatoriu)

Site web (opțional)

Subiect

Mesaj

50 + = 56

Pentru a folosi acest formular trebuie să accepți ca iTutorial.ro să stocheze și să administreze informațiile pe care le-ai introdus în el.