Apple organizează o conferință pe 27 martie. Iată ce produse ar urma să ne prezinte

0
6709

La numai câteva zile după ce a anunțat perioada în care se va desfășura WWDC 2018, compania Apple a trimis pe neașteptate invitații la un nou eveniment media.

Potrivit mai multor jurnaliști de peste Ocean, marți, 27 martie, începând cu ora României 18:00, gigantul californian va organiza un eveniment media la Lane Tech College Prep High School din Chicago.

Sloganul conferinței este „noi idei creative pentru profesori și elevi.” Acesta ne sugerează că primul eveniment media al Apple din 2018 va fi axat pe educație, existând posibilitatea ca în cadrul său să ne fie prezentate în premieră noi modele mai ieftine de iPad cu afișaj de 9,7 inchi și MacBook Air.

Cele două produse amintite anterior au fost subiectul mai multor zvonuri apărute în ultima vreme, care au dat însă posibilă lansarea lor în vară, la WWDC. Cu toate acestea, având în vedere prețul mai redus (259$, respectiv 799$-899$), este foarte posibil ca ele să fie promovate de Apple mediului educațional și, pe cale de consecință, să fie prezentate în cadrul evenimentului media de peste 10 zile.

Separat de noile iPad și MacBook Air mai ieftine, se prea poate ca pe 27 martie să fie anunțate ClassKit și Classwork (două noi framework-uri pentru aplicațiile educaționale ce sunt cuprinse în iOS 11.3), iar începând cu acea dată să fie disponibilă și versiunea finală a iOS 11.3 pentru posesorii de dispozitive iPhone, iPad și iPod touch compatibile.

În rest, dacă dăm crezare zvonurilor din ultimele săptămâni, am putea spune că Apple va lansa pe 27 martie și AirPower – un încărcător prin inducție care poate încărca mai multe produse Apple simultan (inclusiv iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, Apple Watch Series 3 și AirPods cu carcasă wireless). De asemenea, nu este exclus ca la acea dată să fie anunțată și o a doua generație de iPhone SE, mai multe informații neverificate arătând că un astfel de iPhone se va lansa (până) la jumătatea acestui an și va veni cu un design inspirat de la iPhone X și cu un ecran de 4,2 inchi.

Desigur, nu este deloc exclus ca Apple să facă și alte anunțuri pe 27 martie și/sau să nu prezinte toate cele mai sus amintite, iar conferința să fie axată (și) pe alte aspecte – cum ar fi, spre exemplu, programul Oricine poate programa pe care Apple a anunțat recent că îl va extinde la școliile și colegiile din Chicago în primăvara acestui an.

Spre deosebire de celelalte evenimente media organizate de compania californiană în ultimii ani, conferința de pe 27 martie nu va fi transmisă în direct.

Cu toate acestea, însă, pe iTutorial.ro veți găsi informații despre toate produsele pe care Apple le va prezenta încă din seara zilei de 27 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.