Este vineri, sfârșit de săptămână, ceea ce înseamnă că Apple a actualizat pagina cu recomandări din versiunea pentru iPhone și iPad a App Store. Astfel, utilizatorii pot descoperi cele mai recente aplicații, grupuri de aplicații și jocuri recomandate de către Apple pentru că sunt noi, actualizate sau fac parte din diferite secțiuni noi. În plus, această actualizare a filei cu recomandări de pe App Store aduce și o nouă aplicație a săptămânii. Ca de obicei, vorbim despre o aplicație cu plată pe care Apple, grație acestei promoții, ne-o oferă gratis tuturor timp de o săptămână pentru a o descărca pe dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch compatibile.

Iar dacă te-ai plictisit de jocurile numeroase oferite în cadrul acestei promoții, ei bine avem o veste bună. Aplicația de săptămâna aceasta nu este un joc, ci o utilitară interesantă. oneSafe se numește creația celor de la Lunabee care a fost aleasă de către Apple pentru a fi oferită gratis utilizatorilor de iPhone și iPad. Vorbim despre o utilitară care păstrează în siguranță datele de logare și alte informații confidențiale de-ale tale, informații pe care ai vrea să le notezi undeva, deoarece s-ar putea să nu le reții sau chiar să le uiți la un moment dat.

oneSafe oferă utilizatorilor securitate avansată pentru parolele lor, grație unor caracteristici cum ar fi Touch ID, auto-blocarea, țintă falsă pentru siguranță, detecție a imixtiunilor, mod de auto-distrugere și protecție dublă a celor mai intime date. Mai mult, aplicația oferă sincronizarea datelor tale sigure via iCloud Drive, CloudKit sau Dropbox, datele tale fiind astfel mereu cu tine, indiferent de dispozitivul iPhone, iPad sau Mac pe care îl folosești.

Folosind un sistem de criptare AES-256 (cel mai mare nivel de criptare disponibil pentru dispozitivele mobile), oneSafe este capabil să stocheze în siguranță maximă parolele, documentele, fotografiile, numerele cardurilor de credit, informațiile conturilor bancare, codurile PIN și multe altele, pe toate dispozitivele. Mai mult, acest seif virtual pentru informațiile tale oferă opțiuni maxime pentru personalizare, utilizatorii putând modifica, imaginile și culorile.

Această aplicație promovată de către Apple și mulți alții mai oferă utilizatorilor și o grămdată de alte caracteristici menite să le facă viața mai ușoară. Categoriile sunt personalizabile, pentru a-ți organiza cum dorești datele, șabloanele sunt concepute pentru introducerea rapidă și ușoară a datelor, datelor li se pot face backupuri pentru a nu fi pierdute niciodată, browser-ul integrat oferă auto-completarea parolelor în siguranță, numele de utilizator și parolele complexe pot fi copiate pentru a fi lipite în aplicația dorită, articolele pot fi marcate ca Favorite pentru a fi găsite mai ușor (sau dacă nu se poate apela la modulul de căutare integrat în aplicație), etc. O altă caracteristică extrem de utilă a acestei aplicații este „Partajarea sigură”, ea permițându-ți să le trimiți în siguranță deplină membrilor familiei, prietenilor și colegilor datele confidențiale, fiind sigur că ele nu pot fi primite de către altcineva decât cei care dorești tu să le primească.

Așadar, vorbim despre o aplicație utilă, iar dacă nu folosești o altă utilitară cu funcționalitate similară, atunci în mod cert ar trebui să încerci oneSafe.

Aplicația gratuită a acestei săptămâni este disponibilă pe App Store în format universal pentru dispozitivele iPhone și iPad, însă este compatibilă numai cu acelea care rulează iOS 9 sau ulterior. Dimensiunea acestei aplicații este de 48,9 MB.

  • oneSafe pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 4,99 €)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vinerea viitoare (18 martie).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.