Apple a actualizat aplicațiile Clips și GarageBand cu noi caracteristici pentru mediul de învățământ

0
664

Imediat după conferința de pe 27 martie, compania Apple a actualizat aplicațiile Clips și GarageBand pentru iOS cu câteva caracteristici gândite special pentru mediul de învățământ și numeroase îmbunătățiri.

Începând cu Clips, aplicația gratuită care le permite utilizatorilor de iOS să creeze și partajeze clipuri video amuzante de pe iPhone, iPad și iPod touch are acum o gamă largă de noi fonturi, culori, șabloane, etichete și abțibilduri animate, precum și noi titluri cu tematică educativă. Toate acestea le oferă elevilor și profesorilor o flexibilitate mai mare la pregătirea prezentărilor video și lecților de pe noul iPad cu afișaj de 9,7 inchi (și nu numai).

În plus, aplicația Clips a primit și două noi scene selfie pentru iPhone X, umbre pentru unele etichete și alte câteva îmbunătățiri, versiunea 2.0.3 a ei fiind disponibilă pentru descărcare gratuită pe App Store:

În ceea ce privește GarageBand, această aplicație a primit noi efecte de sunet pentru mediul de învățământ. Cuprinse în pachetul gratuit „Cutie cu jucării,” noile efecte includ sunetele produse de vehicule, animale și număratul până la 10 în zece limbi diferite.

Separat de caracteristicile destinate mediului de învățământ, GarageBand le permite utilizatorilor de iPhone X să folosească expresiile faciale și camera TrueDepth pentru control „mâini libere” asupra anumitor efecte muzicale, adaugă un efect de chitară Wah Modern și furnizează câteva îmbunătățiri în privința stabilității. Actualizarea la versiunea 2.2.3 a aplicației GarageBand este posibilă gratuit de pe dispozitivele iPhone și iPad cu iOS 11 sau ulterior:

  • GarageBand pentru iPhone, iPad și iPod touch – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.