Magic Mouse 2, Magic Keyboard și Magic Trackpad 2 gri stelar sunt vândute acum și separat

0
1165

Într-o mișcare neașteptată, începând de astăzi, Apple vinde și separat aproape toate accesoriile cu care venea iMac Pro în exclusivitate.

Disponibile la același preț de 735 lei, 435 lei și 735 lei ca și versiunea existentă, Magic Keyboard cu tastatură numerică, Magic Mouse 2, respectiv Magic Trackpad 2 cu finisaj gri stelar vor putea fi achiziționate acum de către toți doritorii. Ele vor fi, de asemenea, disponibile în continuare și cu finisajul argintiu, atât separat, cât și la pachet cu modelele standard de iMac.

Magic Trackpad 2, Magic Keyboard cu tastatură numerică și Magic Mouse 2 cu finisaj gri stelar au fost create de Apple pentru a se potrivi cu finisajul gri stelar în care este disponibil exclusiv iMac Pro. Odată apărute, ele au ajuns să fie foarte cerute de posesorii de Mac care nu intenționau să își achiziționeze un iMac Pro, astfel că pe site-uri de vânzări au început să apară la niște prețuri exorbitante.

Noile Magic Trackpad 2, Magic Keyboard cu tastatură numerică și Magic Mouse 2 cu finisaj gri stelar vor putea fi comandate încă de acum din magazinele Apple, iar livrarea se va face la începutul lunii viitoare. Tot atunci ne așteptăm ca aceste accesorii să fie disponibile și în magazinele partenere Apple de la noi din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.