Imediat după încheierea evenimentului educațional din Chicago, Apple a introdus în liniște o serie de culori noi în colecția de tocuri pentru iPhone și iPad, lansând totodată și curelele pentru Apple Watch despre care ne vorbea încă de săptămâna trecută.

Așadar, începând de acum, tocurile pentru cele mai recente modele de iPhone, Smart Cover-urile pentru iPad și tocurile pentru Apple Pencil sunt disponibile într-o serie de culori vii, de primăvară, care ar trebui să fie și pe placul elevilor și studenților, ținând cont de natura evenimentului media de aseară.

În ceea ce privește tocurile Apple, variantele din silicon pentru iPhone X, iPhone 7/8 și iPhone 7 Plus / 8 Plus pot fi cumpărate acum în culorile limonadă, zmeură roșie și albastru denim la același preț de aproximativ 200 lei ca și până acum.

Tocurile Apple din piele pentru iPhone X, iPhone 7/8 și iPhone 7 Plus / 8 Plus sunt disponibile acum în culorile oranj luminos, galben de primăvară, albastru electrizant și roz pal. Mai mult, tocul folio din piele pentru iPhone X este disponibil în nuanțele roz pal și albastru electrizant.

Trecând la iPad, atât husa din piele pentru iPad Pro, cât și tocul pentru Apple Pencil sunt disponibile acum pe roz pal și albastru electrizant. Aceleași două nuanțe sunt disponibile și pe Smart Cover-ul din piele destinat iPad Pro de 10,5 inchi, în timp ce limonadă și zmeură roșie se alătură culorilor deja disponibile pentru Smart Cover-ul standard destinat aceluiași model de iPad.

În fine, după cum menționam și la începutul articolului, toate curelele de Apple Watch prezentate de Apple săptămâna trecută sunt acum disponibile în magazinele companiei și ale partenerilor din mai multe țări. Mai multe detalii despre acestea sunt disponibile în cadrul următorului articol:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.