tvOS 17.2 a fost lansat pentru utilizatorii de Apple TV HD și 4K

- Publicitate -

Apple a lansat luni seară versiunea finală a tvOS 17.2 pentru toți utilizatorii de Apple TV generațiile 4, 5, 6 și 7 („HD” și „4K”). Noua versiune majoră de tvOS a fost testată cu dezvoltatorii și membrii Apple Software Beta încă de la finele lunii octombrie.

S-a lansat tvOS 17.2 Noutăți

tvOS 17.2 introduce actualizări într-una dintre cele mai importante aplicații pentru acest dispozitiv – Apple TV. O aplicație care nici acum nu este disponibilă în România. Noua versiune a aplicației TV include o bară laterală care afișează conținut de l  serviciile Apple, precum și de la serviciile de streaming care au integrată caracteristica Urmărește acum din tvOS.

Noua versiune a aplicației TV mai cuprinde secțiuni dedicate pentru Căutare, Urmărește acum, Apple TV+, Sporturi, magazin și biblioteca unde sunt afișate emisiunile și filmele achiziționate. În plus, au fost adăugate secțiuni pentru servicii de streaming precum ABC, CBS, Comedy Central, Hulu, ESPN, Discovery, Prime Video etc. Un clic pe oricare dintre aceste servicii de streaming va furniza mai multe detalii despre ceea ce este disponibil acolo.

Apple TV mai are acum o secțiune actualizată TV-ul meu, care înlocuiește secțiunea Canalele mele. Apple a eliminat în noua actualizare de tvOS posibilitatea de a cumpăra filme și seriale din aplicațiile Emisiuni iTunes TV și iTunes Movies, astfel că utilizatorii din țările de unde se pot cumpăra filme și seriale de la Apple vor fi direcționați către aplicația TV.

Actualizare Apple TV 4/4K

Actualizarea la tvOS 17.2 le este recomandată tuturor posesorilor de Apple TV generațiile 4, 5, 6 și 7 având în vedere noutățile și îmbunătățirile aduse.

Pentru a-ți actualiza sistemul la cea mai recentă versiune de tvOS, tot ce trebuie să faci este să accesezi Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați.

Apple a mai lansat ieri seară și iOS 17.2, macOS 14.2 și watchOS 10.2.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Amazon Prime Video este disponibil și în România. Aplicația pentru iPhone și iPad a serviciului de filme și seriale poate fi descarcată acum

2016 este anul în care două dintre cele mai importante servicii online cu filme și seriale la cerere...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

iOS / iPadOS 15.8.1 și iOS / iPadOS 16.7.5 / macOS 13.6.4 și macOS 12.7.3 au fost lansate

iOS 15.8.1, iPadOS 15.8.1, iOS 16.7.5 și iPadOS 16.7.5 au fost lansate miercuri seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor...

Apple a lansat actualizarea 17.3 pentru HomePod

Odată cu lansarea iOS 17.3 / iPadOS 17.3, watchOS 10.3, macOS 14.3 și a tvOS 17.3, actualizări majore care introduc mai multe noutăți pe iPhone,...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.