iCloud pentru Windows 7.1 a fost lansat de Apple

0
349

iCloud pentru Windows 7.1 a fost lansat miercuri dimineață pentru posesorii de PC-uri / Mac-uri cu Windows.

Apple menționează în notițele lansării iCloud pentru Windows 7.1 că această actualizare sporește stabilitatea și compatibilitatea aplicației cu sistemele Windows și adresează o problemă de securitate din cauza căreia procesarea conținutului web otrăvit putea duce la executarea de cod arbitrar pe computere (mai multe detalii despre actualizările de securitate din iCloud pentru Windows 7.1 sunt disponibile aici). Informații suplimentare despre conținutul acestei actualizări nu sunt cunoscute până la ora actuală.

Dar, chiar și în lipsa a cine știe ce noutăți, toți utilizatorii de iCloud pentru Windows sunt sfătuiți să descarce și instaleze actualizarea 7.1 pe sistemele lor.

Actualizarea la versiunea 7.1 de iCloud pentru Windows poate fi efectuată prin intermediul programului Actualizare Software Apple și este gratuită pentru toată lumea. Pentru a realiza actualizarea este necesar să ai Windows 7 sau orice versiune ulterioară, Outlook 2007 (sau ulterior – pentru e-mail, contacte și calendare) și Internet Explorer 10 (sau ulterior), Firefox 30 (sau ulterior) ori Chrome 28 (sau ulterior) pentru favorite.

iCloud pentru Windows este aplicația oferită de către Apple utilizatorilor de iPhone, iPad și chiar Mac care folosesc (și) sistemul de operare Windows. Aceasta aduce pe PC-uri toate pozele, videoclipurile, e-mailurile, calendarele, favoritele din Safari și alte elemente de pe dispozitivele iOS și macOS care sunt sincronizate cu iCloud. iCloud pentru Windows poate fi descărcat gratis de aici.

Împreună cu iCloud pentru Windows 7.1, Apple a mai lansat și iOS 11.1, watchOS 4.1 și tvOS 11.1, macOS High Sierra 10.13.1iTunes 12.7.1 și o serie de actualizări de securitate pentru Boot Camp, OS X și macOS.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.