iTunes 12.7.1 a fost lansat marți seară de către Apple. Cea mai recentă versiune a aplicației software este disponibilă atât pentru utilizatorii de Mac, cât și pentru utilizatorii de PC cu Windows, dar nu vine cu cine știe ce.

Potrivit notițelor lansării poublicate de către Apple, iTunes 12.7.1 include doar „îmbunătățiri minore ale aplicației și performanței acesteia”.

Cu toate acestea, actualizarea la iTunes 12.7.1 le este recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată atât de posesorii de Mac-uri cu OS X 10.10.5 sau ulterior (din App Store>Actualizări), cât și de utilizatorii de Windows 7 sau ulterior (din Ajutor>Caută actualizări). Alternativ, iTunes 12.7.1 se poate descărca, manual, și de pe site-ul web al Apple (macOS / Windows).

iTunes 12.7.1 succede iTunes 12.7, o actualizare majoră lansată în luna septembrie care a introdus schimbări majore în program, concentrându-l mai mult asupra muzicii, filmelor, emisiunilor TV, podcasturilor și cărților audio. Totuși, această actualizare a fost una controversată întrucât a eliminat App Store și secțiunile de aplicații și sonerii (ele nu au revenit în iTunes 12.7.1, după cum era de așteptat).

Împreună cu iTunes 12.7.1, Apple a mai lansat marți seară și iOS 11.1macOS 10.13.1watchOS 4.1 și tvOS 11.1.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.