tvOS 11.1 a fost lansat în această seară pentru toți utilizatorii posesori de Apple TV generația a 4-a sau/și Apple TV generația a 5-a (/Apple TV 4K). Această primă actualizare majoră adusă tvOS 11 sosește pe dispozitivele utilizatorilor după ce a fost testată împreună cu utilizatorii și dezvoltatorii vreme de aproape o lună.

tvOS 11.1 Noutăți

Cu toate că numărul de versiune, 11.1, ne spune că ar fi vorba despre o actualizare majoră, tvOS 11.1 nu vine cu cine știe ce surprize pentru utilizatorii de Apple TV 4 și Apple TV 4K.

Potrivit companiei Apple, această actualizare este una concentrată în special pe corectarea de erori și îmbunătățirea performanțelor dispozitivelor compatibile, schimbările de design și funcționalitățile fiind lăsate, după cum am văzut încă din perioada de testare, în plan secund.

Dintre noutățile aduse de tvOS 11.1, trebuie să menționăm înlăturarea gravelor vulnerabilități Wi-Fi cunoscute drept „KRACK.” Descoperite de cercetătorul în domeniul securității Mathy Vanhoef, vulnerabilitățile din WPA2 afectează milioane de routere, telefoane inteligente, PC-uri, Mac-uri, iPad-uri și nu numai. Acestea le permit infractorilor cibernetici să decripteze traficul de rețea pentru a fura numerele cardurilor de credit, numele de utilizatori, parolele, fotografiile și/sau alte informații pe care noi le transmitem chiar și prin intermediul unor conexiuni securizate, în rețele securizate de cel mai puternic protocol de securitate Wi-Fi.

Mai multe detalii despre conținutul de securitate al acestei actualizări sunt disponibile aici.

tvOS 11.1 Actualizare Apple TV 4/4K

Majoră sau nu, instalarea tvOS 11.1 le este recomandată tuturor posesorilor de Apple TV generația a 4-a și/sau Apple TV generația a 5-a.

Pentru a-ți actualiza sistemul la cea mai recentă versiune de tvOS, tot ce trebuie să faci este să accesezi Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați.


tvOS 11.1 succede tvOS 11.0, o actualizare oarecum majoră care a introdus în sistemul de operare mai multe noutăți despre care am discutat mai multe în cadrul acestui articol.

Împreună cu tvOS 11.1, Apple a mai lansat în această seară și versiunile finale ale iOS 11.1, watchOS 4.1 și macOS 10.13.1.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.