Apple a lansat tvOS 11 pentru Apple TV 4

0
57

Respectându-și promisiunea făcută în urmă cu o săptămână, Apple a lansat tvOS 11 pe 19 septembrie. Cea de-a doua actualizare majoră adusă sistemului de operare pentru Apple TV a fost testată de compania americană împreună cu dezvoltatorii de aplicații și utilizatorii înscriși în Apple Beta Program încă din luna iunie, și poate fi descărcată acum de toți posesorii generației a 4-a de Apple TV.

tvOS 11 Principalele noutăți

Deși este considerată a fi o actualizare majoră pentru Apple TV, tvOS 11 nu s-a bucurat deloc de atenția Apple până acum.

Cu toate acestea, ea există și introduce în sistemul de operare câteva caracteristici noi. Potrivit notițelor lansării, tvOS 11 include comutare automată între modul luminos și cel întunecos, în funcție de ora locală, aduce posibilitatea de a sincroniza ecranul principal cu alte dispozitive Apple TV conectate la același cont, oferă noi moduri de fundal, acceptă notificări, îmbunătățește API-urile și Administreare Dispozitive Mobile, permite asocierea automată a căștilor AirPods, acceptă sunete personalizate și introduce compatibilitate pentru asocierea și dezvoltarea bazată pe rețea.

În plus, pe parcursul perioadei de testare a acestei actualizări a fost introdusă o nouă pictogramă pentru App Store (în ton cu cea din iOS 11) și au fost făcute mici actualizări prin aplicația Muzică. De asemenea, au fost introduse multiple îmbunătățiri în privința securității dispozitivelor.

tvOS 11 Actualizare Apple TV 4

Majoră sau nu, instalarea acestei actualizări le este recomandată tuturor posesorilor de Apple TV generația a 4-a.

Pentru a-ți actualiza sistemul la cea mai recentă versiune de tvOS, tot ce trebuie să faci este să accesezi Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați.

Actualizarea la tvOS 11 nu va fi necesară și pe noul Apple TV 4K întrucât acest dispozitiv va veni cu noua versiune a sistemului de operare preinstalată.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.