Iată toate reclamele la Apple Watch Series 3, iPhone 8 și iPhone X și cum poți urmări înregistrarea conferinței Apple de pe 12 septembrie

0
645

iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus și Apple Watch Series 3 au fost anunțate pe 12 septembrie și sunt deja promovate în mai multe reclame publicate de Apple în ultimele zile pe canalul său de pe YouTube. Ele pot fi urmărite de toți doritorii, la fel ca și, de altfel, înregistrarea întregii conferințe.

Reclame Apple Watch Series 3

Înainte de a prezenta noul model de ceas, Apple a redat un videoclip intitulat „Dear Apple / Dragă Apple.” Având durata de 2:38 minute, acest clip ne prezintă câțiva utilizatori de Apple Watch în timp ce își citesc scrisorile adresate oficialilor companiei Apple pentru a le mulțumi că au adus pe piață un produs ce a reușit să le schimbe viețile.

„Surf” și „Roll” sunt două reclame propriu-zise la Apple Watch Series 3. Ambele scot în evidență capacitatea noului ceas de a se conecta la rețelele de telefonie mobilă pentru a recepționa apeluri telefonice, accesa Apple Music (și nu numai), chiar și atunci când nu este conectat la iPhone și/sau o rețea Wi-Fi.

iPhone 8

Pentru noile modele de iPhone cu afișaje de 4,7 inchi și 5,5 inchi, Apple a creat două reclame. Prima ne prezintă în 8 secunde principalele noutăți pe care iPhone 8 și iPhone 8 Plus le aduc și este destul de dificil de urmărit de către cei care doresc să afle câte ceva despre noile modele.

Cea de-a doua reclamă este, în schimb, ceva mai informativă întrucât ne prezintă în 40 de secunde designul și mai multe dintre caracteristicile iPhone 8 și iPhone 8 Plus.

iPhone X

„Vedeta” conferinței de pe 12 septembrie este prezentată în trei videoclipuri. Primul dezvăluie uimitorul ecran al iPhone X într-o serie de imagini splendide.

Cel de-al doilea, în schimb, este un videoclip clasic de prezentare a unui nou produs Apple, fiind narat de inegalabilul șef al departamentului de design de la Apple Jony Ive. Acesta ne prezintă cele mai importante noutăți pe care le aduce iPhone X, începând cu ecranul său și Face ID și încheind cu încărcarea wireless, chipsetul Apple A11 Bionic și Animoji.

În fine, „Meet iPhone X / Fă cunoștință cu iPhone X” este o reclamă la noul iPhone cu afișaj OLED de 5,8 inchi. Aceasta ne prezintă într-un minut și jumătate cam tot ce trebuie să știm, în linii, mari despre iPhone X.

Înregistrarea conferinței

În cazul în care nu ai avut suficient de mult timp pentru a vedea în direct conferința Apple de pe 12 septembrie, trebuie să știi că înregistrarea ei a fost deja încărcată de compania americană pe site-ul său (aici) și în Podcasturi (aici), putând fi deci urmărită de către toți doritorii.

Înregistrarea conferinței nu este deocamdată disponibilă pe canalul de YouTube al Apple însă ar trebui să sosească în orele/zilele următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.