Xcode 9.1 pentru Mac a fost lansat de Apple pe App Store

0
234

Odată cu toate actualizările majore aduse iOS, macOS, tvOS și watchOS, Apple a lansat la începutul acestei săptămâni și Xcode 9.1. Cea mai recentă versiune a mediului de dezvoltare integrat care conține SDK-urile pentru sistemele de operare Apple sosește pe Mac după o perioadă de testare care a durat aproximativ o lună și conține mai multe funcționalități noi.

Conform Apple, Xcode 9.1 include, în primul rând, versiunea 4.1 a limbajului de programare Swift (mai multe detalii aici), precum și SDK-urile pentru iOS 11, watchOS 4, tvOS 11 și macOS Sierra 10.13.

În plus, Apple adaugă că actualizarea 9.1 adusă Xcode corectează o problemă în Simulator care afecta performanțele OpenGL ES și Hărți, precum și că îmbunătățește compatibilitatea pentru iPhone X.

În cele din urmă, la fel ca și actualizările anterioare, Xcode 9.1 a primit și alte corecturi de erori și îmbunătățiri în privința stabilității, așa că descărcarea și instalarea lui le este recomandată tuturor dezvoltatorilor de aplicații.

Actualizarea la Xcode 9.1 poate fi efectuată din App Store>Actualizări de către toți dezvoltatorii pe sistemele cu macOS 10.12.6 sau orice versiune ulterioară a sistemului de operare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.