iOS 11.2 public beta 1 a fost lansat pentru utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch

2
1068

iOS 11.2 public beta 1 a fost lansat miercuri seara pentru utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch înscriși în programul public de testare Apple Beta. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare iOS sosește la doar o zi distanță de versiunea finală a iOS 11.1 și la două zile de când iOS 11.2 beta 1 este disponibil pentru dezvoltatorii de aplicații.

iOS 11.2 public beta 1 și iOS 11.2 beta 1 împart același număr de build (15c5092b), ceea ce înseamnă că și noutățile pe care le aduc sunt aceleași. Vorbim în special despre o serie de corecturi de erori, ajustări ale animațiilor în aplicații precum Muzică și Calculator, modificări în widget-ul Muzică și indicii cu privire la implementarea unor funcționalități noi și importante (mai multe detalii aici).

iOS 11.2 public beta 1 poate fi instalat pe iPhone (5s și modelele mai recente), iPad (5, Air, Air 2 și toate modelele Pro) și iPod touch generația a 6-a din Configurări > General > Actualizare software de către toți utilizatorii înscriși pe Apple Beta Software (cu condiția să fi descărcat deja profilul beta pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care nu ai instalat până acum iOS 11 public beta, urmează tutorialul de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum să o faci:

Data de lansare a versiunii publice a iOS 11.2 nu a fost dezvăluită până la această oră, însă ne așteptăm ca ea să fie disponibilă până în iarnă.

iOS 11.2 succede iOS 11.1, o actualizare care a introdus pe iPhone și iPad sute de caractere emoji noi și numeroase corecturi de erori și îmbunătățiri. Mai multe informații despre iOS 11.1 sunt disponibile aici.

Alături de iOS 11.2 beta 1, utilizatorii înscriși în Apple Beta Program mai pot descărca în această seară și tvOS 11.2 public beta 1.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.