iOS 10.3.3 a fost lansat miercuri seară pentru toți utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch (compatibile cu iOS 10). Noua versiune a sistemului de operare sosește la aproximativ două luni distanță de iOS 10.3.2 și a fost testată cu dezvoltatorii și utilizatorii începând cu data de 16 mai 2017.

iOS 10.3.3 Iată tot ce aduce nou pe iPhone și iPad

Potrivit companiei Apple, la fel ca și iOS 10.3.2, iOS 10.3.3 include corecturi de probleme și sporește securitatea dispozitivelor iPhone și iPad. Funcționalități noi nu sunt menționate în notițele lansării și nici nu au fost descoperite pe parcursul îndelungatului proces de testare a noii versiuni a sistemului de operare.

iOS 10.3.3 este oferită gratuit tuturor utilizatorilor de iPhone (5 sau un model mai recent), iPad 4, iPad mini 2 (sau un model mai recent), iPad Air (sau un model mai recent), iPad Pro și iPod touch (generația a 6-a).

Și chiar dacă nu este o actualizare foarte bogată în noutăți, iOS 10.3.3 îmbunătățește securitatea (toate actualizările de securitate cuprinse în această actualizare sunt prezentate aici) și performanțele dispozitivelor eligibile, așa că ar fi recomandat tuturor utilizatorilor de iPhone, iPad și iPod touch (compatibile) să o descarce și instaleze, apelând fie la sistemul de actualizare software al iOS, fie la aplicația iTunes de pe un Mac sau PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt menționați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

Notă: În cazul în care ai instalat iOS 10.3.3 beta 6 / public beta 6, atunci actualizarea iOS 10.3.3 nu va apărea pe iPhone-ul/iPad-ul tău, întrucât ai deja instalat build-ul lansat acum de Apple pentru toți utilizatorii.


Descarcă iOS 10.3.3 Linkuri directe

În cazul în care nu reușești / nu este posibil să efectuezi actualizarea la iOS 10.3.3 prin iTunes sau OTA, atunci poți descărca .ipsw-ul corespunzător modelului de iPhone sau iPad pe care îl deții, apoi să încerci din nou să efectuezi actualizarea din acest fișier via iTunes:

iPhone

iPad

iPod touch 6

Notă: Modelele compatibile cu rețelele celulare din România sunt cele Modelul Wi-Fi + Cellular – GSM. Modelul Wi-Fi + Cellular – CDMA sunt cele care funcționează, de regulă, doar în SUA și alte țări din cele două Americi și Asia.

După descărcarea fișierului .ipsw corespunzător modelului de iPhone sau iPad pe care îl ai, va trebui să conectezi dispozitivul la iTunes, să apeși tasta Shift (pe Windows) sau Opțiune (alt – pe Mac), apoi să dai clic pe opțiunea „Caută actualizare” din pagina Rezumat a dispozitivului, fără ca însă să ridici degetul de pe acea tastă. Selectează apoi fișierul .ipsw și așteaptă efectuara actualizării.


iOS 10.3.3 succede iOS 10.3.2, o actualizare la fel de minoră pe care compania Apple a lansat-o în mai și care s-a concentrat pe înlăturarea erorilor și îmbunătățirea performanțelor dispozitivelor iPhone, iPad și iPod touch compatibile.

iOS 10.3.3 ar putea să fie ultima sau una dintre ultimele actualizări aduse iOS 10 de către Apple și asta deoarece compania americană a început încă de luna trecută să testeze iOS 11 beta împreună cu dezvoltatorii de aplicații și utilizatorii înscriși în Apple Beta Software. Noua versiune majoră a sistemului de operare urmează să fie disponibilă pentru publicul larg în toamna acestui an.


Alături de iOS 10.3.3, Apple a mai lansat în această seară și macOS 10.12.6watchOS 3.2.3tvOS 10.2.2 și iTunes 12.6.2.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.