macOS 10.12.6 Sierra a fost lansat miercuri seară. Cea de-a șasea actualizare adusă macOS Sierra sosește la aproximativ două luni distanță de macOS 10.12.5 și a fost testată cu dezvoltatorii și utilizatorii încă de pe 16 mai 2017.

macOS 10.12.6 Sierra Iată tot ce aduce nou

Potrivit companiei Apple, actualizarea macOS Sierra 10.12.6 sporește securitatea, stabilitatea și compatibilitatea Mac-urilor. În plus, această actualizare aduce următoarele noutăți pentru mediul întreprinderilor:

  • Rezolvă o eroare care oprea realizarea anumitor conexiuni SMB din Finder.
  • Corectează o eroare care făcea ca, clienții Xsan să repornească neașteptat la mutarea unui fișier cu un punct de relație pe un Sistem Fișier Quantum StorNext.
  • Îmbunătățește stabilitatea aplicației Terminal.

Toate actualizările de securitate cuprinse în macOS 10.12.6 sunt prezentate aici.

Pe parcursul perioadei de testare a macOS 10.12.6 nu au fost descoperite caracteristici noi și importante în sistemul de operare pentru Mac.

Chiar și așa, Apple le recomandă tuturor posesorilor de Mac-uri compatibile cu Sierra să facă actualizarea la macOS 10.12.6. Noua versiune a sistemului de operare poate fi descărcată și instalată gratuit prin intermediul Mac App Store (fila Actualizări). Mai multe detalii despre cum poți actualiza un Mac la cea mai recentă versiune de macOS sunt disponibile în cadrul tutorialului către care face trimitere linkul de mai jos:

macOS Sierra 10.12.6 succede macOS 10.12.5, o actualizare lansată pe 15 mai care venea cu câteva actualizări de securitate și corecturi de erori. Mai multe detalii despre macOS 10.12.5 puteți citi aici.

macOS 10.12.6 este probabil ultima sau una dintre ultimele actualizări aduse de către Apple macOS Sierra 10.12, în condițiile în care de aproximativ o lună și jumătate gigantul californian testează împreună cu dezvoltatorii și utilizatorii macOS High Sierra 10.13 – o nouă versiune „majoră” de macOS. High Sierra urmează să fie disponibil pentru publicul larg în toamna acestui an.

Alături de macOS 10.2.6, Apple a mai lansat în această seară și iOS 10.3.3, watchOS 3.2.3tvOS 10.2.2, iTunes 12.6.2 și Actualizare Remote Desktop Client 3.9.3 (o versiune care adresează diverse probleme legate de fiabilitatea, utilizabilitatea și compatibilitatea de ansamblu a clientului).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.