tvOS 10.2.2 a fost lansat de către Apple astă-seară. Noua actualizare adusă sistemului de operare pentru a patra generație de Apple TV sosește după un lung proces de testare cu dezvoltatorii de aplicații.

tvOS 10.2.2 Iată ce aduce nou

În ciuda îndelungatului proces de testare, Apple nu a inclus în tvOS 10.2.2 decât corecturi de erori, actualizări de securitate și îmbunătățiri în privința performanțelor de ansamblu. Nu s-a semnalat până acum introducerea vreunei funcționalități noi și este puțin probabil să găsiți așa ceva în cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru Apple TV.

Și chiar dacă nu vine cu cine știe ce, actualizarea la tvOS 10.2.2 le este recomandată tuturor posesorilor de Apple TV generația a 4-a și poate fi efectuată prin accesarea Configurări > Sistem > Actualizare software > Actualizări software > Descărcați și instalați. În cazul în care ai activat instalarea automată a actualizărilor software pe Apple TV, dispozitivul tău va fi actualizat automat la noua versiune a sistemului de operare.

tvOS 10.2.2 succede tvOS 10.2.1, o altă actualizare minoră adusă sistemului de operare pentru Apple TV.

tvOS 10 va fi înlocuit din toamnă cu tvOS 11, o versiune majoră de tvOS pe care Apple o testează împreună cu dezvoltatorii și utilizatorii încă de luna trecută. Din acest motiv credem că tvOS 10.2.2 ar putea să fie ultima sau una dintre ultimele actualizări aduse de către Apple tvOS 10.

Alături de tvOS 10.2.2, Apple a mai lansat în această seară și iOS 10.3.3, watchOS 3.2.3 și macOS 10.12.6.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.