tvOS 10.2.1 a fost lansat de către Apple astă-seară. Noua actualizare adusă sistemului de operare pentru a patra generație de Apple TV sosește după un lung proces de testare cu dezvoltatorii de aplicații.

tvOS 10.2.1 Iată ce aduce nou

 

În ciuda lungului proces de testare împreună cu dezvoltatorii, Apple nu a inclus în tvOS 10.2.1 decât corecturi de erori, actualizări de securitate și îmbunătățiri în privința performanțelor de ansamblu. Nu s-a semnalat până acum introducerea vreunei funcționalități noi și este puțin probabil să găsiți așa ceva în sistemul de operare pentru Apple TV.

Și chiar dacă nu vine cu cine știe ce, actualizarea la tvOS 10.2.1 le este recomandată tuturor posesorilor de Apple TV generația a 4-a și poate fi efectuată prin accesarea Configurări > Sistem > Actualizare software > Actualizări software > Descărcați și instalați.

tvOS 10.2.1 succede tvOS 10.2, o actualizare majoră pentru tvOS 10, care venea cu îmbunătățiri pentru telecomanda Siri, compatibilitate pentru versiunea dedicată iPad a Apple TV Remote și cu alte câteva corecturi de erori și îmbunătățiri. Mai multe detalii despre această actualizare pot fi obținute de aici.

Alături de tvOS 10.2.1, Apple a mai lansat în această seară și macOS 10.12.5, iOS 10.3.2watchOS 3.2.2 și tvOS 10.2.1.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.