watchOS 3.2.2 a fost lansat pentru utilizatorii Apple Watch

0
469

watchOS 3.2.2 a fost lansat de către Apple pentru toți utilizatorii de Apple Watch (generația 1, Series 1 și Series 2). Testată încă de la sfârșitul lunii martie, watchOS 3.2.2 reprezintă o nouă actualizare relativ minoră adusă sistemului de operare pentru ceas.

watchOS 3.2.2 Iată tot ce aduce nou

Potrivit companiei Apple, watchOS 3.2.2 include imbunărățiri și corecturi de erori. Nimic mai mult.

Mai multe detalii despre noutățile cuprinse în watchOS 3.2.2 nu sunt cunoscute până la ora actuală, însă este foarte puțin probabil ca ele să fie descoperite, în condițiile în care nici dezvoltatorii care au testat această actualizare nu au descoperit vreo noutate în ea.

Și chiar dacă nu vine cu cine știe ce funcționalități noi, actualizarea la watchOS 3.2.2 le este recomandată tuturor posesorilor de Apple Watch (indiferent de model) și poate fi efectuată numai prin intermediul aplicației Watch, de pe orice dispozitiv iPhone cu iOS 10.3 (sau ulterior) instalat. Mai multe detalii despre cum îți poți actualiza ceasul la cea mai recentă versiune de watchOS sunt disponibile în cadrul tutorialului către care face trimitere linkul de mai jos:

watchOS 3.2.2 succede watchOS 3.2, o actualizare însemnată, care venea cu îmbunătățiri, corecturi, un mod Cinema și îmbunătățiri pentru funcționalitatea Siri. Mai multe detalii despre noutățile aduse de watchOS 3.2 sunt disponibile aici.

Notă: O versiune publică de watchOS 3.2.1 nu a existat, iar până la ora actuală nu putem ști care este raționamentul din spatele acestei decizii a Apple.

Împreună cu watchOS 3.2.2, Apple a mai lansat luni seară și macOS 10.12.5, iOS 10.3.2 și tvOS 10.2.1.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.