iTunes 12.6.1 a fost lansat de către Apple luni seară, la numai câteva minute distanță de macOS 10.12.5, iOS 10.3.2watchOS 3.2.2 și tvOS 10.2.1. Cea mai nouă versiune a iTunes disponibilă atât pentru utilizatorii de Mac, cât și pentru utilizatorii de PC cu Windows, dar nu vine cu cine știe ce.

Potrivit notițelor lansării poublicate de către Apple, iTunes 12.6.1 introduce doar „îmbunătățiri minore ale aplicației și performanței acesteia”.

Cu toate acestea, actualizarea la iTunes 12.6.1 le este recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată atât de posesorii de Mac-uri cu OS X 10.9.5 sau ulterior (din App Store>Actualizări), cât și de utilizatorii de Windows 7 sau ulterior (din Ajutor>Caută actualizări). Alternativ, iTunes 12.6.1 se poate descărca, manual, și de pe site-ul web al Apple (macOS / Windows).

iTunes 12.6.1 sosește la aproximativ o lună și jumătate distanță de iTunes 12.6, o actualizare ce venea să introducă funcționalitatea închiriați o dată, vizionați oriunde și diferite corecturi. Mai multe detalii despre cuprinsul actualizării iTunes 12.6 sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.