macOS 10.12.5 a fost lansat luni seară. Cea de-a cincea actualizare adusă macOS Sierra sosește după o perioadă de testare care s-a întins pe durata unei luni și jumătate, aducându-le utilizatorilor câteva îmbunătățiri și corecturi de erori.

macOS 10.12.5 Sierra Iată tot ce aduce nou

Potrivit companiei Apple, actualizarea macOS Sierra 10.12.5 sporește securitatea, stabilitatea și compatibilitatea Mac-urilor. În plus, macOS 10.12.5:

  • Corectează o problemă din cauza căreia conținutul audio era redat sacadat în timpul utilizării unor căști USB
  • Sporește compatibilitatea Mac App Store cu actualizările viitoare
  • Permite instalarea noii actualizări Windows 10 Creators fără un suport fizic (utilizând Boot Camp).

Alături de aceste îmbunătățiri, corecturi și noutăți, macOS 10.12.5 mai introduce și câteva îmbunătățiri în privința securității Mac-urilor. De aceea, actualizarea la macOS 10.12.5 le este recomandată tuturor posesorilor de Mac-uri compatibile cu macOS Sierra. Ea poate fi descărcată și instalată gratuit prin intermediul Mac App Store (fila Actualizări). Mai multe detalii despre cum decurge procesul de actualizare al macOS sunt disponibile în tutorialul:

macOS Sierra 10.12.5 succede macOS 10.12.4, o actualizare lansată pe 27 martie care venea cu modul Night Shift, îmbunătățiri pentru Mail și o mulțime de actualizări de securitate și corecturi de erori. Mai mult detalii despre macOS 10.12.4 puteți citi aici.

Alături de macOS 10.2.5, Apple a mai lansat în această seară și iOS 10.3.2watchOS 3.2.2 și tvOS 10.2.1.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.