macOS 10.12.4 a fost lansat luni seară. Cea de-a patra actualizare adusă macOS Sierra sosește după o perioadă de testare care s-a întins pe durata a două luni, aducându-le utilizatorilor mai multe noutăți.

macOS 10.12.4 Sierra Iată tot ce aduce nou

Potrivit companiei Apple, actualizarea macOS Sierra 10.12.4 sporește stabilitatea, compatibilitatea și securitatea Mac-urilor.

În plus, spre deosebire de actualizările precedente, macOS 10.12.4 vine cu mai multe caracteristici noi și importante. Poate cea mai importantă noutate este modul Night Shift, care, similar cu cel de pe iPhone și iPad, poate migra seara culorile de pe ecran către un spectru mai cald pentru a asigura un somn mai bun. Alături de acesta, am remarcat încă din prima versiune beta că noua actualizare de macOS Sierra a adus îmbunătățiri pentru Siri, Safari și a PDFKit. Toate noutățile aduse de macOS Sierra 10.12.4, așa cum sunt ele prezentate de Apple, sunt listate mai jos.

Așadar, această actualizare:

  • Adaugă opțiunea Night Shift pentru virarea automată a culorilor afișajului către extremitatea caldă a spectrului cromatic după lăsarea întunericului.
  • Permite utilizarea funcționalității Siri pentru a afla scoruri și statistici sportive de crichet din Indian Premier League și International Cricket Council.
  • Permite utilizarea dictării în dialectul shanghaiez.
  • Rezolvă diverse probleme de randare și adnotare a fișierelor PDF în aplicația Previzualizare.
  • Sporește vizibilitatea liniei de subiect la vizualizarea conversațiilor în aplicația Mail.
  • Corectează o problemă care putea împiedica afișarea conținutului în mesajele din aplicația Mail.

Alături de aceste îmbunătățiri, corecturi și noutăți, macOS 10.12.4 mai introduce și câteva îmbunătățiri în privința securității Mac-urilor. De aceea, actualizarea la macOS 10.12.4 le este recomandată tuturor posesorilor de Mac-uri compatibile cu macOS Sierra. Ea poate fi descărcată și instalată gratuit prin intermediul Mac App Store (fila Actualizări). Mai multe detalii despre cum decurge procesul de actualizare al macOS sunt disponibile în tutorialul:

macOS Sierra 10.12.4 succede macOS 10.12.3, o actualizare lansată pe 23 ianuarie care venea cu numeroase corecturi de erori și îmbunătățiri pentru MacBook Pro de la sfârșitul anului 2016. Mai multe detalii despre macOS 10.12.3 puteți citi aici.

Alături de macOS 10.2.3, Apple a mai lansat în această seară și iOS 10.3watchOS 3.2 și tvOS 10.2.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.