tvOS 10.2 a fost lansat pentru Apple TV 4. Iată noutățile

0
800

tvOS 10.2 a fost lansat de către Apple astă-seară, la două luni de când a început perioada de testare a acestei actualizări. tvOS 10.2 reprezintă cea de-a doua actualizare adusă de către Apple tvOS 10 și introduce mai multe funcționalități noi.

tvOS 10.2 Iată ce aduce nou

tvOS 10.2, spre deosebire de celelalte trei actualizări lansate astăzi de către Apple, este o actualizare care introduce doar câteva corecturi de erori, îmbunătățiri în privința performanțelor de ansamblu.

Cea mai importantă noutate a ei este, după cum s-a constatat încă din prima versiune beta, îmbunătățirea comportamentului din timpul derulărilor, ea făcând ca listele cu foarte multe informații să poată fi parcurse mai rapid. Grație îmbunătățirii, telecomanda Siri le va permite utilizatorilor să aleagă cât de rapid doresc să deruleze. Efectuând o glisare scurtă pe touchpad-ul telecomenzii, utilizatorii vor produce o derulare lentă în listă. Printr-o glisare până la extremitatea dreaptă a telecomenzii, în schimb, se va produce o derulare rapidă, în sus sau în jos.

În plus, tvOS 10.2 mai oferă posibilitatea de a închiria filme pe care să le vizionezi de pe mai multe dispozitive – aceeași noutate este și în iOS 10.3 și iTunes 12.6, însă ea nu li se adresează, din păcate, utilizatorilor din România. De asemenea, această actualizare introduce compatibilitate cu aplicația Remote pentru iPad, permițând astfel controlarea Apple TV și de pe tabletele Apple.

Actualizarea la tvOS 10.2 le este recomandată tuturor posesorilor de Apple TV generația a 4-a și poate fi efectuată prin accesarea Configurări > Sistem > Actualizare software > Actualizări software > Descărcați și instalați.

tvOS 10.2 succede tvOS 10.1.1, o actualizare minoră pentru Apple TV. Mai multe detalii despre acea actualizare pot fi obținute de aici.

Alături de macOS 10.2.3, Apple a mai lansat în această seară și iOS 10.3, macOS 10.12.4 și watchOS 3.2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.