Apple TV Remote pentru iPad a fost lansată de Apple pe App Store

0
755

Fiindcă notițele lansării tvOS 10.2 specifică foarte clar că această actualizare introduce compatibilitate pentru aplicația Apple TV Remote pentru iPad, în această seară a fost lansată prima versiune majoră a acestei aplicații cu scopul de a introduce… ați ghicit – compatibilitate pentru iPad!

Astfel, dacă până acum aplicația Apple TV Remote nu era optimizată decât pentru afișajele dispozitivelor iPhone și iPod touch, începând cu versiunea 1.1 ea va arăta foarte bine și pe toate tabletele Apple.

Interfața Apple TV Remote pentru iPad arată foarte similar cu cea a Apple TV Remote pentru iPhone, fiind deci întunecată și cât se poate de intuitivă. Remarcăm totuși prezența unor optimizări pentru afișajul mare al tabletelor – astfel că ecranul „în redare” este afișat alături de celelalte butoane și touchpad-ul virtual.

Și pentru că tot a venit vorba despre ecranul În redare, versiunea 1.1 a Apple TV Remote îl îmbunătățește. Ea afișează acum versuri și liste de redare pentru melodii, capitole, piste audio și selectorul de subtitrări pentru filme și seriale.

Alături de cele două noutăți mai sus amintite, actualizarea 1.1 a Apple TV Remote le oferă utilizatorilor o experiență mai bună prin îmbunătățirea performanțelor și a stabilității de ansamblu.

Pentru aceia dintre voi care nu ați auzit de Apple TV Remote, ei bine această aplicație a fost creată de către Apple pentru a fi folosită împreună cu dispozitivele Apple TV. Ea aduce practic pe afișajul iPhone și, mai nou, pe cel al iPad întreaga funcționalitate a telecomenzilor pentru Apple TV, oferindu-le astfel utilizatorilor posibilitatea de a naviga prin gesturi, comenzi vocale, posibilitatea de a controla redarea și nu numai.

 

Actualizarea la versiunea 1.1 a Apple TV Remote poate fi realizată de pe toate dispozitivele iPhone și iPad cu iOS 9.3.2 (sau ulterior) prin accesarea App Store ≥ Actualizări.

  • Apple TV Remote pentru iPad și iPhone – Gratis – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.