macOS 10.12.6 beta 1 a fost lansat de către Apple marți seară. Cea de-a șasea actualizare adusă macOS Sierra sosește în versiune de testare la numai o zi distanță de varianta publică a macOS 10.12.5 și li se adresează, deocamdată, numai dezvoltatorilor de aplicații.

Despre macOS 10.12.6 beta 1 Apple menționează în notițele lansării că este o actualizare care „îmbunătățește stabilitatea, compatibilitatea și securitatea Mac”. Cu toate acestea, nu se știe cu exactitate care sunt noutățile exacte pe care această actualizare le aduce utilizatorilor de Mac, deși, cel mai probabil, nu vorbim despre prea multe funcționalități noi.

macOS 10.12.6 beta 1 build 16G8c poate fi descărcat de îndată de către dezvoltatorii de aplicații înscriși în Apple Developer Center, atât prin intermediul Mac App Store (dacă anterior au mai fost instalate versiuni beta de macOS), cât și prin intermediul portalului. O versiune beta publică de macOS 10.12.6 nu este deocamdată disponibilă, însă ar trebui să soseacă până la finele săptămânii în curs pe dispozitivele utilizatorilor înscriși în Apple Software Beta.

Lansată pe 15 mai, macOS 10.12.5 venea cu o serie de corecturi de erori, îmbunătățiri în privința performanțelor și actualizări de securitate. Mai mult detalii despre macOS 10.12.5 puteți citi aici.

Până la ora actuală nu se știe care este data la care va fi lansată versiunea finală de macOS 10.12.6, însă cel mai probabil ea nu va fi disponibilă până în vară.

Împreună cu macOS 10.12.6, Apple a mai lansat în această seară și primele versiuni beta ale watchOS 3.2.3, iOS 10.3.3 și tvOS 10.2.2.

Notă: Dacă ai descărcat și instalat macOS 10.12.6 beta 1 pe Mac și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.