iOS 10.3.3 beta 1 a fost lansat pentru iPhone, iPad și iPod touch. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare sosește la doar o zi distanță de versiunea finală a iOS 10.3.2.

iOS 10.3.3 este o actualizare de tipul 10.x.x, ceea ce înseamnă că este axată pe corectarea de erori și îmbunătățirea performanțelor și a securității dispozitivelor compatibile. De altfel, în notițele lansării Apple menționează că iOS 10.3.3 conține „corecturi de erori și îmbunătățiri”. Cu toate acestea, nu este exclus să fi fost implementate și unele funcționalități noi, situație în care noi vi le vom prezenta mai jos în cadrul acestui articol.

iOS 10.3.3 beta 1 are numărul de build 14G5028a și poate fi momentan instalat de către toți dezvoltatorii de aplicații atât prin intermediul sistemului de actualizare al iOS (dacă au deja profilul de dezvoltator instalat pe iPhone-ul sau iPad-ul pe care doresc să testeze noua actualizare), cât și prin intermediul portalului Apple Developer Center. O versiune beta publică a iOS 10.3.3 nu este deocamdată disponibilă, însă ar putea sosi la finele săptămânii în curs sau săptămâna viitoare pe dispozitivele utilizatorilor înscriși în Apple Software Beta.

Descărcarea iOS 10.3.3 este posibilă pe toate dispozitivele care acceptă iOS 10, respectiv iPhone 5 (și modelele mai recente), iPad 4, iPad Air (și modelele mai recente), iPad Pro, iPad mini 2 (și modelele mai recente) și iPod touch generația a 6-a.

Data de lansare a versiunii publice de iOS 10.3.3 nu este cunoscută, evident, până la această oră, însă noua versiune majoră a sistemului de operare ar trebui să fie lansată în vară.

iOS 10.3.3 succede iOS 10.3.2, o actualizare axată numai pe corectarea de erori, îmbunătățirea performanțelor și sporirea securității dispozitivelor iPhone, iPad și iPod touch.

Împreună cu iOS 10.3.3, Apple a mai lansat în această seară și primele versiuni beta ale watchOS 3.2.3, macOS 10.12.6 și tvOS 10.2.2.

iOS 10.3.3 Noutăți

  • Dezvoltatorii care au instalat iOS 10.3.3 pe iPad Pro cu afișaj de 12,9 inchi au descoperit trei imagini de fundal noi. Este atipic pentru o actualizare atât de mică să vină cu imagini de fundal noi, fapt ce ne sugerează posibilitatea ca Apple să lanseze o nouă gamă de iPad Pro în viitorul nu foarte îndepărtat (la WWDC 2017, cel mai probabil). În fine, puteți viziona imaginile și le puteți descărca din galeria de mai jos.

Notă: Dacă ai descărcat și instalat iOS 10.3.3 beta 1 pe iPhone sau iPad și ai descoperit și alte noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.