iOS 17.3 / iPadOS 17.3 beta 1 au fost lansate pentru iPhone și iPad. Iată noutățile

- Publicitate -

Apple a lansat marți seară iOS 17.3 beta 1 și iPadOS 17.3 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la numai o zi distanță de lansarea versiunilor finale ale iOS 17.2 / iPadOS 17.2.

Având în vedere numărul de versiune, iOS 17.3 / iPadOS 17.3 reprezintă a treia actualizare majoră adusă iOS 17 / iPadOS 17 și urmează să aducă o serie de caracteristici noi pentru iPhone și iPad.

Deocamdată nu cunoaștem funcționalitățile noi și importante din cele mai noi build-uri de iOS / iPadOS, însă de îndată ce acestea vor fi anunțate de către programatori, noi vi le vom prezenta.

Momentan, iOS 17.3 public beta 1 / iPadOS 17.3 public beta 1 nu sunt disponibile pentru utilizatori, însă ne așteptăm ca ele să fie publicate pe parcursul săptămânii curente. Nici data lansării versiunilor finale ale iOS/iPadOS 17.3 nu este cunoscută, însă este posibil ca ele să fie oferite utilizatorilor în vară.

iOS 17.3 / iPadOS 17.3 succed iOS 17.2 / iPadOS 17.2, care reprezintă cele mai importante actualizări aduse până acum iOS / iPadOS 17. Mai multe detalii aici.

iOS 17.3 / iPadOS 17.3 beta 1 Noutăți

  • Protecție dispozitiv furat: cea mai importantă noutate din iOS 17.3 este funcționalitatea intitulată Protecție dispozitiv furat, care a fost proiectată pentru a adăuga un strat suplimentar de securitate în eventualitatea în care un hoț care intră în posesia unui iPhone cunoaște parola sau codul de acces al acestuia.
    • Odată activată, această funcționalitate va cere utilizatorilor să se autentifice cu Face ID sau Touch ID pentru efectuarea anumitor acțiuni suplimentare, cum ar fi vizualizarea parolelor sau codurilor de acces stocate în Portchei, aplicarea pentru un nou Apple Card, dezactivarea Mod pierdut, ștergerea conținutului și configurărilor, folosirea metodelor de plată din Safari și nu numai.
    • Pentru unele acțiuni foarte sensibile, cum ar fi modificarea parolei ID-ului Apple asociat cu iPhone-ul respectiv, modificarea codului de acces de pe iPhone sau dezactivarea Găsire, noua funcționalitate mai adaugă un strat de securitate. Mai precis, aceasta va cere utilizatorilor să se autentifice cu Face ID / Touch ID, să aștepte o oră și apoi să se autentifice prin una dintre aceste metode din nou. Apple susține că stratul acesta suplimentar de securitate va fi dezactivat atunci când iPhone-ul determină că se află într-o locație cunoscută, cum ar fi acasă la utilizator.
    • Activarea noii funcționalități se va face din Configurări > Face ID și parolă > Protecție dispozitiv furat.

Notă: Dacă ai instalat iOS 17.3 / iPadOS 17.3 beta 1 și ai descoperit și alte noutăți decât cele mai sus prezentate, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Amazon Prime Video este disponibil și în România. Aplicația pentru iPhone și iPad a serviciului de filme și seriale poate fi descarcată acum

2016 este anul în care două dintre cele mai importante servicii online cu filme și seriale la cerere...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

iOS / iPadOS 15.8.1 și iOS / iPadOS 16.7.5 / macOS 13.6.4 și macOS 12.7.3 au fost lansate

iOS 15.8.1, iPadOS 15.8.1, iOS 16.7.5 și iPadOS 16.7.5 au fost lansate miercuri seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor...

Apple a lansat actualizarea 17.3 pentru HomePod

Odată cu lansarea iOS 17.3 / iPadOS 17.3, watchOS 10.3, macOS 14.3 și a tvOS 17.3, actualizări majore care introduc mai multe noutăți pe iPhone,...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.