iOS 10.3.3 beta 6 și iOS 10.3.3 public beta 6 au fost lansate pentru iPhone, iPad și iPod touch. Noile versiuni de prelansare ale sistemului de operare sosesc la o săptămână distanță de cea de-a cincea versiune beta a iOS 10.3.3 și la două luni de la lansarea iOS 10.3.3 beta 1.

iOS 10.3.3 este o actualizare de tipul 10.x.x, ceea ce înseamnă că este axată pe corectarea de erori și îmbunătățirea performanțelor și a securității dispozitivelor compatibile. De altfel, în notițele lansării Apple menționează că iOS 10.3.3 conține „corecturi de erori și îmbunătățiri”. Cu toate acestea, dezvoltatorii au descoperit în prima versiune beta o serie de fundaluri noi pentru iPad Pro.

În cazul în care dezvoltatorii vor descoperi schimbări demne de luat în seamă în buildul 14G57 / 14G58 (comun pentru iOS 10.3.3 beta 6 și public beta 6; diferă în funcție de modelul de iPhone/iPad), vă vom anunța mai jos în cadrul acestui articol.

Actualizarea la iOS 10.3.3 beta 6 / public beta 6 le este recomandată tuturor dezvoltatorilor de aplicații și utilizatorilor care au instalat deja iOS 10.3.2. Aceasta poate fi efectuată prin intermediul sistemului de actualizare al iOS (dacă profilul de dezvoltator/utilizator este deja instalat pe iPhone-ul sau iPad-ul pe care se dorește testarea noii actualizări). Cei care nu au profilul instalat vor trebui mai întâi să îl descarce de pe Apple Developer Center (doar în cazul dezvoltatorilor) sau de pe Apple Software Beta (în cazul utilizatorilor, mai multe detalii sunt aici).

Descărcarea iOS 10.3.3 este posibilă pe toate dispozitivele care acceptă iOS 10, respectiv iPhone 5 (și modelele mai recente), iPad 4, iPad Air (și modelele mai recente), iPad Pro, iPad mini 2 (și modelele mai recente) și iPod touch generația a 6-a.

Data de lansare a versiunii publice de iOS 10.3.3 nu este cunoscută, evident, până la această oră, însă utilizatorii de iPhone/iPad ar trebui să o primească săptămâna viitoare, ținând cont de faptul că build-ul versiunii beta 6 este unul similar unei versiuni finale.

iOS 10.3.3 succede iOS 10.3.2, o actualizare axată numai pe corectarea de erori, îmbunătățirea performanțelor și sporirea securității dispozitivelor iPhone, iPad și iPod touch. Alături de iOS 10.3.3, Apple mai testează în momentul de față și iOS 11; o versiune care momentan este disponibilă numai pentru dezvoltatorii de aplicații.

Împreună cu iOS 10.3.3, Apple a mai lansat astăzi și macOS 10.12.6 beta 6.

Notă: Dacă ai descărcat și instalat iOS 10.3.3 beta 6 / public beta 6 pe iPhone sau iPad și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.