Apple a lansat iOS 10.3.2 beta 2 pentru iPhone și iPad

2
785

iOS 10.3.2 beta 2 a fost lansat în această seară pentru iPhone, iPad și iPod touch. Noul build al acestei actualizări sosește la două săptămâni distanță de prima versiune beta.

iOS 10.3.2 este o actualizare de tipul 10.x.x, ceea ce înseamnă că este axată pe corectarea de erori și îmbunătățirea performanțelor și a securității dispozitivelor compatibile. De altfel, în notițele lansării Apple menționează că iOS 10.3.2 conține „corecturi de erori și îmbunătățiri”. Mai mult decât atât, dezvoltatorii și utilizatorii nu au descoperit în versiunea beta precedentă nicio funcționalitate nouă.

În cazul în care dezvoltatorii vor descoperi în iOS 10.3.2 beta 2 schimbări demne de luat în seamă, vă vom anunța mai jos în cadrul acestui articol.

iOS 10.3.2 beta 2 are numărul de build 14F5075a și poate fi momentan instalat de către toți dezvoltatorii de aplicații atât prin intermediul sistemului de actualizare al iOS (dacă au deja profilul de dezvoltator instalat pe iPhone-ul sau iPad-ul pe care doresc să testeze noua actualizare), cât și prin intermediul portalului Apple Developer Center. O versiune beta 2 publică a iOS 10.3.2 nu este deocamdată disponibilă, însă ar putea sosi la finele săptămânii în curs sau săptămâna viitoare pe dispozitivele utilizatorilor înscriși în Apple Software Beta.

Descărcarea iOS 10.3.2 este posibilă pe toate dispozitivele care acceptă iOS 10, respectiv iPhone 5 (și modelele mai recente), iPad 4, iPad Air (și modelele mai recente), iPad Pro, iPad mini 2 (și modelele mai recente) și iPod touch generația a 6-a.

Data de lansare a versiunii publice de iOS 10.3.2 nu este cunoscută, evident, până la această oră, însă noua versiune majoră a sistemului de operare ar trebui să fie lansată până în vară.

iOS 10.3.2 succede iOS 10.3 și iOS 10.3.1. Prima actualizare venea cu o mulțime de actualizări de securitate, îmbunătățiri, corecturi și introducea funcționalități noi pentru Siri, caracteristica Găsire AirPods, schimbări pe App Store, un nou meniu Profil în Configurări și nu numai (mai multe detalii despre iOS 10.3 sunt disponibile aici). iOS 10.3.1, în schimb, nu venea decât cu corecturi de erori și o actualizare de securitate.

Împreună cu iOS 10.3.2, Apple a mai lansat în această seară și versiuni beta 2 pentru watchOS 3.2.2, macOS 10.12.5 și tvOS 10.2.1.

Notă: Dacă ai descărcat și instalat iOS 10.3.2 beta 2 pe iPhone sau iPad și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.