tvOS 10.2.1 beta 2 a fost lansat de Apple pe Apple TV 4

0
562

tvOS 10.2.1 beta 2 a fost lansat luni seară pentru Apple TV generația a 4-a. Disponibilă doar pentru dezvoltatorii de aplicații, această versiune de prelansare sosește pe dispozitivele compatibile la două săptămâni distanță de tvOS 10.2.1 beta 1.

Deocamdată nu sunt cunoscute noutățile din tvOS 10.2.1, însă se prea poate ca această actualizare să fie axată pe corectarea erorilor raportate de utilizatorii ce au instalat tvOS 10, pe îmbunătățirea performanțelor și mai puțin pe introducerea de caracteristici noi. În prima versiune beta a tvOS 10.2.1 nu au fost sesizate schimbări importante.

În cazul în care dezvoltatorii vor sesiza noutăți în cadrul tvOS 10.2.1 beta 2, noi vă vom anunța în cadrul acestui articol.

tvOS 10.2.1 beta 2 are numărul de build 14W5573a. Dezvoltatorii care doresc să instaleze pentru prima dată o versiune beta de tvOS pe Apple TV-urile lor trebuie să știe că procesul implică folosirea unui cablu USB-C la USB-A, pentru a conecta Apple TV-ul la computer, și descărcarea noului software de pe Apple Developer Center și instalarea prin intermediul iTunes sau Apple Configurator. Nu la fel de dificil le va fi celor ce au instalat anterior o versiune beta de tvOS pe propriul Apple TV, întrucât, odată ce ai un profil instalat, descărcarea și actualizarea sistemului de operare se va face local, de pe aparat, prin intermediul caracteristicii Actualizare software.

tvOS 10.2.1 succede tvOS 10.2, o actualizare majoră pentru tvOS 10, care venea cu îmbunătățiri pentru telecomanda Siri, compatibilitate pentru versiunea dedicată iPad a Apple TV Remote și cu alte câteva corecturi de erori și îmbunătățiri. Mai multe detalii despre această actualizare pot fi obținute de aici.

Până la ora actuală nu se știe cu exactitate când va fi lansată versiunea publică de tvOS 10.2.1, însă ea ar trebui să fie disponibilă pentru publicul larg până în vara acestui an.

Împreună cu tvOS 10.2.1, Apple a mai lansat în această seară și versiuni beta 2 pentru macOS 10.12.5, iOS 10.3.2 și watchOS 3.2.2.

Notă: În cazul în care ai efectuat actualizarea la tvOS 10.2.1 beta 2 și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.