Toca Life School este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

0
507

Pagina cu Recomandări de pe App Store România la fost actualizată, iar odată cu mulțimea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe care le promovează, Apple a anunțat și Aplicația SăptămâniiAidoma aplicației gratuite de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni – Toca Life School – este una cuprinsă în categoria jocurilor (pentru copii).

Creată de un grup de experți în jocuri pentru copii – Toca Boca -, Toca Life School face parte din seria Toca Life, care a fost gândită pentru a le oferi celor mici o lume mai mare de explorat. După cum ne sugerează inclusiv numele său, Toca Life School are în centru mediul educațional, oferind micuților posibilitatea de a explora nu mai puțin de cinci locații diferite: acasă, la cantină, în curtea școlii, la clubul pentru tineret și în clădirea școlii.

Toca Life: School include la ora actuală peste 30 de personaje care pot fi îmbrăcate după bunul plac al celor mici. Odată ce au ales personajul favorit, copiii vor putea descoperi clădirea școlii, care are dulapuri tematice, o sală de clasă cu laborator pentru experimente și multe alte „comori.” Și celelalte locații sunt interactive, permițând copiilor să înceapă o bătaie cu mâncare (cantina), să învețe să cânte la keytar (clubul pentru tineret), să joace tenis de masă, să înoate, etc.

În plus, Toca Life School vine cu detalii săptămânale despre comori printr-un canal gratuit localizat în colțul din dreapta sus al ecranului de pornire. De asemenea, jocul include opțiunea de a înregistra ecranul, permițând celor mici să le arate părinților (și nu numai) cum s-au jucat.

La fel ca și cu celelalte jocuri ale Toca Boca, nici Toca Life: School nu conține cumpărături adiționale și nici reclame, fiind, deci, perfect pentru toți copilașii de peste 6 anișori.

Toca Life: School este disponibil pe App Store în format universal, însă poate fi instalat numai pe dispozitivele iPhone 4 (și mai recente), iPad 2 (și mai recente) și iPod touch generația a 4-a (și mai recente) cu iOS 6 (sau ulterior) instalat. Dimensiunea jocului este de 331 MB.

  • Toca Life: School pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 2,99€)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vineri, 14 aprilie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.