Blyss este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

0
373

Apple a actualizat pagina cu Recomandări de pe App Store România la sfârșitul acestei săptămâni, iar odată cu mulțimea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe care le promovează, a anunțat și Aplicația SăptămâniiSpre deosebire aplicația gratuită de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni – Blyss – este una cuprinsă în categoria jocurilor.

Blyss combină o mecanică unică de tip puzzle cu o interfață liniștitoare, aducând aminte într-o oarecare măsură de Monument Valley. El afișează, în diferite forme și pe variate teme și fundaluri, o serie de blocuri deosebite între ele prin numărul de buline pe care îl conține fiecare (poate fi nicio bulină sau două ori mai multe).

Ideea jocului este relativ simplă: fiecare dintre bulinele afișate pe un bloc indică de câte ori trebuiesc acoperite cu o glisare pe suprafața de joc pentru ca blocul să fie eliminat. Completarea puzzle-ului se face în momentul în care toate blocurile au fost eliminate (pare simplu, dar nu este chiar așa).

Unele puncte necesită o glisare, altele două. Dar un lucru este simplu: dacă vrei să cureți fiecare puzzle, trebuie să-ți gândești mișcările. Eșecul este inevitabil în modul Endless cu miză mare – dar credeți-ne – nu vă veți supăra să reîncepi.

În total, Blyss dispune de trei moduri de joc provocatoare și încântătoare, conține numeroase puzzle-uri unice, afișează tabele de lideri pentru fiecare puzzle, permite partajarea rezultatelor pe Facebook și Twitter, are muzică unică și multe alte surprize, așa că dacă ești în căutarea unui joc cu care să-ți ocupi timpul, merită să îl descarci.

Blyss este disponibil pe App Store în format universal pentru iPhone și iPad, putând fi instalat pe toate dispozitivele care au instalat iOS 6.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea jocului este de 163MB.

  • Blyss pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 1,99€)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până săptămna viitoare, 7 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.