iOS 10.3.1 a fost lansat luni seară pentru toți utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch (compatibile cu iOS 10). Noua versiune a sistemului de operare sosește la numai o săptămână distanță de versiunea finală a iOS 10.3 și nu a fost testată în prealabil.

iOS 10.3.1 Iată tot ce aduce nou

Potrivit companiei Apple, iOS 10.3.1 include corecturi de probleme și sporește securitatea dispozitivelor iPhone și iPad. Funcționalități noi nu sunt menționate în notițele lansării și este foarte puțin probabil să fie prezente, având în vedere tipul de actualizare.

iOS 10.3.1 este disponibilă pentru toți utilizatorii de iPhone (5 sau un model mai recent), iPad 4, iPad mini 2 (sau un model mai recent), iPad Air (sau un model mai recent), iPad Pro și iPod touch (generația a 6-a).

Așadar, chiar dacă nu este o actualizare foarte bogată în noutăți, iOS 10.3.1 îmbunătățește securitatea (toate actualizările de securitate cuprinse în această actualizare sunt prezentate aici) și performanțele dispozitivelor eligibile, așa că ar fi recomandat tuturor utilizatorilor de iPhone, iPad și iPod touch (compatibile) să o descarce și instaleze, apelând fie la sistemul de actualizare software al iOS, fie la aplicația iTunes de pe un Mac sau PC. Pentru ajutor cu privire la actualizarea dispozitivului la iOS 10.3.1, urmează pașii din cadrul tutorialului de mai jos:

iOS 10.3.1 succede iOS 10.3. Cea de-a treia actualizare majoră adusă iOS 10 introducea o mulțime de actualizări de securitate, îmbunătățiri, corecturi, introducea funcționalități noi pentru Siri, caracteristica Găsire AirPods, schimbări pe App Store, un nou meniu Profil în Configurări și nu numai. Mai multe detalii despre iOS 10.3 sunt disponibile aici.

În prezent, Apple testează actualizarea iOS 10.3.2 împreună cu dezvoltatorii și utilizatorii membri Apple Software Beta. Prima versiune beta a acestei actualizări a fost lansată săptămâna trecută. În cazul în care ai instalat iOS 10.3.2 pe iPhone, iPad sau iPod touch, nu vei putea instala iOS 10.3.1 decât prin downgrade.

- Reclamă -