Iată stadiul lucrărilor la Apple Park de la sfârșitul lunii martie

0
441

Apple își dorea să finalizeze o parte dintre lucrările de construcție la cel de-al doilea campus al său – denumit oficial „Apple Park” (dar cunoscut anterior drept „Apple Campus 2”) – până la finele anului 2016, dar acest lucru nu s-a putut întâmpla. De aceea, termenul a fost devansat până în luna aprilie.

Și cum am intrat de 3 zile în această lună, probabil că vă întrebați cum stau lucrările sau dacă Apple s-a mutat. Ei bine, construcția nu este nici pe departe de a fi gata. Sau cel puțin asta reiese dintr-o filmare din dronă realizată de Matthew Roberts la finele lunii trecute și publicată pe YouTube.

În clipul video se poate observa totuși că, spre deosebire de luna trecută, pe acoperișul clădirii principale în formă de „navetă spațială” au fost instalate mai multe panouri solare, însă destul de multe așteaptă în continuare să fie instalate de echipele de muncitori.

Separat de clădirea principală, se mai observă în noul campus că parcarea supraterană din aproprierea bd. Tantau este aproape de finalizare, dar și că mutarea a început în centrul pentru cercetare și dezvoltare, unde drona a zărit câteva dintre birouri și scaune. Cu toate acestea, alte clădiri de pe campus, cum ar fi Amfiteatrul Steve Jobs, sunt foarte departe de finalizare (de altfel, Apple a anunțat că anumite clădiri nu vor fi deschise decât spre sfârșitul anului curent).

În ceea ce privește terenul, pilotul de dronă a remarcat pregătirile pentru amenajarea iazului din interiorul clădirii inelare, dar și plantarea mai multor copaci și, per total, o mai bună amenajare a întregului teren. De remarcat este și prezența scării căre intrarea în clădire.

Vă reamintim că Apple a anunțat în luna februarie că noul său campus se va numi „Apple Park” și că se va muta acolo începând cu luna aprilie, fără a anunța o dată exactă. Tot atunci, Apple a anunțat că lucrările la celelalte clădiri din campus vor continua și după mutarea angajaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.