iPad 5 a fost dezasamblat și este mai degrabă un iPad Air 1 ușor îmbunătățit

0
544

Lansat săptămâna trecută, iPad 5 / noul iPad de 9,7 inchi a fost dezasamblat recent de către iFixit, care a constatat astfel că noua tabletă este nu doar la exterior un iPad Air (1), ci și la interior.

Punând unul lângă altul iPad Air și iPad 5, iFixit au constatat că primul are un modul Wi-Fi puțin mai mare decât cel din urmă. În rest, cele două tablete sunt, după cum se poate vedea și în imaginea de mai jos, aproape identice pe dinăuntru.

Spunem aproape pentru că noul iPad de 9,7 inchi mai are diferit de iPad-ul lansat în 2013 chipset-ul (A9 față de A7), camera principală, butonul principal și alte câteva componente mai puțin importante.

Atunci când a fost anunțat, iPad 5 a fost comparat de Apple cu iPad Air 2, însă aparent el este mult mai asemănător cu modelul anterior Air 2. Spre deosebire de iPad Air 2, noul iPad nu are un ecran laminat, nu are o peliculă anti-reflectorizantă, este mai greu, mai gros, nu are 3GB de RAM și, per total, este mai diferit la interior.

Per total, iFixit susține că iPad de 9,7 inchi rămâne dificil de reparat în principal din cauza faptului că panoul frontal este lipit de dispozitiv, iar adezivul puternic ține totul la loc. De aceea, ei îi oferă un scor de reparabilitate de 2 (pe o scară de la 1 la 10, unde 1 este cel mai dificil de reparat, iar 10 este cel mai ușor).

Mai multe detalii despre noul iPad 5 pot fi citite în cadrul acestui articol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.