Apple deschide un Accelerator de Aplicații în India

0
221

Apple și-a deschis oficial primul său Accelerator de Proiectare și Dezvoltare a Aplicațiilor din India, încercând prin acesta să sprijine talentele și să crească, comunitatea de dezvoltatori iOS ai Indiei.

În cadrul noului său centru, experții Apple vor organiza ședințe informative și vor realiza recenzii aplicațiilor pe care le vor prezenta dezvoltatorilor în sesiuni unu-la-unu. Apple susține că noul Accelerator este „primul de acest tip” din India și ne spune că prin el va oferi suport și îndrumări de specialitate pentru limbajul de programare Swift, precum și instrumente cu ajutorul cărora dezvoltatorii să-și depășească limitele.

Phil Schiller, vicepreședinte Apple pentru Markting Global:

Suntem impresionați de spiritul antreprenorial din India și suntem bucuroși să oferim o platformă prin care acești dezvoltatori să își prezinte inovațiile clienților din lumea întreagă. În numai câteva săptămâni am văzut câțiva dezvoltatori incredibili aici la Acceleratorul de Aplicații Bengaluru, inclusiv pe Practo and Reliance Games creând aplicații inovative care satisfac nevoile clienților din India și lumea întreagă.

Dezvoltatorii care doresc să se înscrie în programul Apple vor trebui să acceseze site-ul Acceleratorului Bengaluru. Apple se așteaptă ca peste 500 de dezvoltatori să participe săptămânal la ședințele organizate de experții săi, promițând că în urma lor, dezvoltatorii vor cunoaște cele mai bune practici, își vor îmbunătăți abilitățile și calitatea aplicațiilor lor.

Deschiderea noului Accelerator a fost anunțată de către Apple în luna mai a anului trecut, în urma unei vizite a lui Tim Cook în India. Tot ca urmare a acelei vizite, Apple va începe în curând să producă primele dispozitive iPhone în India.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.