macOS 10.13.4 public beta 3 a fost lansat pentru utilizatorii de Mac

0
608

macOS 10.13.4 public beta 3 a fost lansat miercuri seară pentru posesorii de Mac înscriși în programul Apple Beta Software. Această nouă versiune de macOS dedicată utilizatorilor sosește la o zi distanță de macOS High Sierra 10.13.4 beta 3 și la aproape o lună distanță de macOS 10.13.4 public beta 1.

Apple menționează că macOS 10.13.4 reprezintă o actualizare care „îmbunătățește stabilitatea, compatibilitatea și securitatea Mac.” Până acum, în prezentul build de macOS High Sierra, comun pentru 10.13.4 beta 3 și 10.13.4 public beta 3 nu au fost descoperite noutăți importante.

Cu toate acestea, această actualizare nu este lipsită de funcționalități noi. Dezvoltatorii și utilizatorii au descoperit până acum că macOS 10.13.4 introduce o nouă atenționare la accesarea aplicațiilor pe 32 de biți, modifică denumirea aplicației iBooks în Cărți, introduce Mesaje pe iCloud, este mai transparentă în privința utilizării datelor utilizatorilor și oferă o nouă imagine de fundal pentru toate Mac-urile. Mai multe detalii despre noutățile amintite anterior sunt disponibile aici.

macOS 10.13.4 public beta 3 poate fi instalat pe modelele de Mac compatibile din App Store > Actualizări de către toți utilizatorii înscriși pe Apple Beta Software (cu condiția să fi descărcat deja utilitarul de acces macOS High Sierra public beta pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care nu ai instalat până acum macOS High Sierra public beta, urmează tutorialul de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum să o faci:

Apple nu a anunțat deocamdată data la care va lansa versiunea finală a macOS 10.13.4, însă presupunem că ea va fi disponibilă în primăvară, odată cu iOS 11.3.

Actualizarea macOS 10.13.4 succede macOS 10.13.3, o versiune care venit cu câteva corecturi de erori și îmbunătățiri minore. Mai multe informații despre macOS 10.13.3 sunt disponibile aici.

Versiunile public beta 3 ale tvOS 11.3 și iOS 11.3 au fost și ele lansate în această seară de către Apple.

Notă: Dacă ai descărcat și instalat macOS 10.13.4 beta 3 / public beta 3 pe Mac și ai descoperit schimbări importante, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.