Apple a lansat macOS 10.13.3 pentru toți utilizatorii de Mac. Noua versiune a sistemului de operare a fost testată cu dezvoltatorii și membrii Apple Software Program încă de la începutul lunii decembrie și se axează pe îmbunătățirea performanțelor computerelor compatibile.

macOS 10.13.3 Noutăți

Potrivit Apple, actualizarea macOS 10.13.3 sporește securitatea și stabilitatea computerelor Mac compatibile. În plus, această actualizare:

  • Rezolvă o problemă care putea cauza temporar listarea într-o ordine incorectă a conversațiilor din Mesaje.
  • Rezolvă o problemă care permitea deblocarea meniului App Store din Preferințe sistem folosind orice parolă pentru contul de administrator.
  • Adresează o eroare din cauza căreia un link otrăvit distribuit prin SMS/iMessage putea bloca temporar aplicația Mesaje.

Mai multe informații despre conținutul de securitate al acestei actualizări pot fi obținute de aici.

macOS 10.13.3 Instalare

Noul build public de macOS poate fi descărcat și instalat gratuit din App Store > Actualizări, de către toți posesorii de computere Mac compatibile cu High Sierra. Având în vedere gravitatea erorilor corectate, actualizarea la cea mai nouă versiune de macOS este recomandat a se face numaidecât.

macOS 10.13.3 succede macOS 10.13.2, o actualizare care venit cu câteva corecturi de erori și îmbunătățiri minore. Mai multe informații despre macOS 10.13.2 sunt disponibile aici.

2 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.