Apple a lansat actualizări de securitate pentru OS X El Capitan și macOS Sierra

0
506

Apple a lansat marți seară o nouă actualizare de securitate pentru OS X El Capitan și macOS Sierra. Posesorii de Mac care încă mai folosesc aceste versiuni ale sistemului de operare macOS vor putea să instaleze acum actualizarea de securitate 2018-001.

Potrivit Apple, Actualizare de Securitate OS X El Capitan / macOS Sierra 2018-001 aduce aceleași îmbunătățiri pe partea de securitate ca și macOS 10.13.3 High Sierra, dar și ceva în plus.

Mai precis, actualizarea de securitate lansată astăzi pentru macOS Sierra și OS X El Capitan vine și să diminueze efectele probabile ale vulnerabilităților Meltdown și Spectre printr-o serie de modificări care au fost deja implementate în macOS 10.13.2 și Actualizare Suplimentară macOS 10.13.2.

Vă reamintim că Spectre și Meltdown sunt două vulnerabilități hardware extrem de periculoase din mecanismul de execuție speculativă al unui procesor și pot permite unor infractori cibernetici să acceseze informații secrete ale utilizatorilor.

Mai multe detalii despre întreg conținutul de securitate al noilor actualizări de securitate oferite de Apple pentru OS X / macOS sunt disponibile aici.

În situația în care folosești OS X El Capitan sau/și macOS Sierra, este indicat să descarci și instalezi numaidecât actualizarea de securitate potrivită versiunii sistemului de operare utilizat.

Actualizările de securitate ar trebui să apară pe App Store > Actualizări pe toate Mac-urile cu OS X El Capitan 10.11.6 / macOS Sierra 10.12.6. Totuși, utilizatorii de Mac cu macOS Sierra care nu văd pe App Store actualizarea de securitate lansată acum de către Apple o vor putea descărca de pe site-ul de asistență al companiei americane.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.