Apple a lansat tvOS 11.2.5 pentru Apple TV 4 și Apple TV 4K

0
575

tvOS 11.2.5 a fost lansat în această seară pentru toți utilizatorii posesori de Apple TV generația a 4-a sau/și Apple TV generația a 5-a (/Apple TV 4K). Această nouă actualizare adusă tvOS 11 sosește pe dispozitivele utilizatorilor din întreaga lume după ce a fost testată împreună cu dezvoltatorii și membrii Apple Software Program vreme de o lună și trei săptămâni.

tvOS 11.2.5 Noutăți

Fiind o actualizare de tipul 11.x.x, tvOS 11.2.5 se concentrează pe îmbunătățirea performanțelor dispozitivelor Apple TV compatibile, precum și pe adresarea unor erori descoperite după lansarea tvOS 11.2 și a tvOS 11.2.1.

Pe parcursul perioadei de testare, dezvoltatorii și utilizatorii nu au descoperit în tvOS 11.2.5 caracteristici noi. Acest lucru nu ar trebui însă să vă descurajeze să descărcați și instalați această actualizare pe dispozitivul/dispozitivele Apple TV compatibile întrucât, pe lângă corecturi și îmbunătățiri, tvOS 11.2.5 mai aduce și actualizări de securitate.

tvOS 11.2.5 Actualizare Apple TV 4/4K

Pentru a-ți actualiza sistemul Apple TV generația a 4-a sau / și Apple TV generația a 5-a (Apple TV 4K) la cea mai recentă versiune de tvOS, tot ce trebuie să faci este să accesezi Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați.


tvOS 11.2.5 succede tvOS 11.2.1, o actualizare care a venit să reducă impactul vulnerabilității Spectre asupra Apple TV. Mai multe detalii despre tvOS 11.2.1 sunt disponibile aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.