watchOS 4.2.2 a fost lansat marți seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Noua versiune a sistemului de operare pentru ceas sosește la aproape două luni distanță de versiunea finală a watchOS 4.2 și a fost testată în prealabil.

watchOS 4.2.2 Noutăți

Potrivit companiei Apple, „această actualizare include îmbunătățiri și corecturi de probleme.”

Așa cum bănuiam încă din perioada de testare, watchOS 4.2.2 nu este decât o altă actualizare minoră adusă sistemului de operare pentru Apple Watch. Ea nu introduce, deci, funcționalități noi ori schimbări la nivelul interfeței de utilizator, însă chiar și așa este recomandat să o instalezi pe ceasul tău pentru o ușoară îmbunătățire a experienței de utilizare.

Actualizare Apple Watch la watchOS 4.2.2

Actualizarea la cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch le este recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată folosind un dispozitiv iPhone 5s sau mai recent, cu iOS 11.2 instalat. Accesați tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos pentru mai multe detalii despre cum puteți să vă actualizați ceasurile la watchOS 4.2.2:

Aidoma versiunilor precedente, watchOS 4.2.2 este disponibil pentru toate modelele de Apple Watch lansate până acum.


watchOS 4.2.2 succede watchOS 4.2, o actualizare care a adus numeroase noutăți mai ales pe Apple Watch Series 3 (Wi-Fi  + Cellular). Mai multe detalii despre watchOS 4.1 sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.