iOS 11.2.5 a fost lansat marți seară pentru toți utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch (compatibile cu iOS 11). Noua versiune a sistemului de operare sosește la aproximativ două săptămâni distanță de iOS 11.2.2 și a fost testată cu dezvoltatorii și utilizatorii membri Apple Beta Program încă din luna decembrie a anului trecut.

iOS 11.2.5 Iată tot ce aduce nou pe iPhone și iPad

Potrivit Apple, „iOS 11.2.5 furnizează compatibilitate pentru HomePod și oferă posibilitatea ca Siri să citească știrile (doar în S.U.A., Regatul Unit și Australia). În plus, această actualizare include corecturi de probleme și îmbunătățiri”.

Compatibilitate HomePod

  • Configurați și transferați automat configurările pentru ID Apple, Apple Music, Siri și Wi-Fi pe HomePod.

Știri citite de Siri

  • Siri poate citi acum știrile la solicitarea „Hey Siri, play the news” (doar în unele țări). De asemenea, puteți solicita anumite categorii de știri, precum sport, afaceri sau muzică.

Alte îmbunătățiri și corecturi

  •     Rezolvă o problemă care putea cauza afișarea unor informații incomplete în lista de apeluri din aplicația Telefon
  •     Corectează o problemă care provoca dispariția de pe ecranul de blocare a notificărilor Mail din unele conturi de Exchange la deblocarea dispozitivelor iPhone X cu Face ID
  •     Rezolvă o problemă care putea cauza temporar listarea într-o ordine incorectă a conversațiilor din Mesaje
  •     Corectează o problemă din CarPlay care provoca lipsa de reacție a comenzilor “În redare” după mai multe schimbări ale melodiilor redate
  •     Furnizează posibilitatea ca VoiceOver să anunțe destinațiile de redare și nivelul bateriilor AirPods

În plus, iOS 11.2.5 mai vine și să adreseze o eroare din cauza căreia un link otrăvit distribuit prin SMS/iMessage putea bloca temporar aplicația Mesaje și/sau dispozitivul iPhone/iPad. Această eroare a ieșit la suprafață săptămâna trecută, iar Apple a promis că o va adresa în iOS 11.2.5 astfel încât utilizatorii să nu mai fie nevoiți să își repornească dispozitivele și să șteargă conversația care conținea linkul cu probleme.

Așadar, se poate spune că iOS 11.2.5 este o nouă actualizare axată pe corecturi de erori și îmbunătățiri și chiar dacă din această pricină ai putea să nu fi tentat să o descarci și instalezi pe dispozitivul/dispozitivele tale, îți recomandăm să o faci în special pentru corecturile pe care le aduce și actualizările de securitate.

iOS 11.2.5 Actualizare iPhone și iPad

iOS 11.2.5 poate fi descărcat și instalat pe iPhone (5s sau mai recente), iPad (generația a 5-a), iPad mini 2 (sau mai recente), iPad Air (sau iPad Air 2), iPad Pro (toate modelele) și iPod touch (generația a 6-a) atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

Notă: În cazul în care ai instalat un profil de dezvoltator ori un profil iOS Beta Software pe iPhone, iPad sau/și iPod touch, actualizarea la iOS 11.2.5 nu îți va apărea întrucât are același număr de build precum iOS 11.2.5 beta 7 / public beta 7.

iOS 11.2.5 succede iOS 11.2.2, o actualizare care a venit să reducă impactul vulnerabilității Spectre asupra dispozitivelor iPhone și iPad. Mai multe informații despre iOS 11.2.2 sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.