tvOS 11.3 public beta 3 a fost lansat pentru Apple TV 4 și Apple TV 4K

0
252

tvOS 11.3 public beta 3 a fost lansat miercuri seară pentru utilizatorii Apple TV generațiile a 4-a și a 5-a care sunt înscriși în programul Apple Beta Software. Noua actualizare adusă sistemului de operare sosește la doar o zi distanță de când tvOS 11.3 beta 3 este disponibil pentru dezvoltatorii de aplicații.

Apple descrie tvOS 11.3 ca fiind o actualizare ce include corecturi de erori, noi caracteristici și actualizări de securitate. Printre noutățile aduse de prezenta actualizare se numără și îmbunătățiri de compatibilitate cu conținutul Match, comutare automată a ratei de cadre pe Apple TV generația a 4-a (această funcționalitate a fost disponibilă până acum doar pe Apple TV 4K) și comutare automată a modului pentru sesiunile video prin AirPlay.

În plus, dezvoltatorii și utilizatorii au descoperit că tvOS 11.3 beta 1 include compatibilitate pentru AirPlay 2 și o transparență mai mare asupra modului în care sunt folosite datele utilizatorilor (grație unei noi pictograme Intimitate și a unor explicații mai detaliate). Mai multe detalii despre tvOS 11.3 beta 1 sunt disponibile aici.

În prezentul build de tvOS 11.3, comun pentru utilizatori și dezvoltatori, nu s-a descoperit încă vreo nouă funcționalitate importantă.

tvOS 11.3 public beta 3 poate fi instalat pe Apple TV 4 din Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați de către toți utilizatorii înscriși pe Apple Beta Software (cu condiția să fi descărcat deja profilul beta pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care nu ai instalat până acum tvOS 11 public beta, urmează tutorialul de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum să o faci:

Deocamdată nu se știe cu exactitate când va fi lansată versiunea finală a tvOS 11.3, însă presupunem că ea va fi disponibilă pentru publicul larg în primăvară, odată cu iOS 11.3.

Împreună cu tvOS 11.3 public beta 3, Apple a mai lansat în această seară și iOS 11.3 public beta 3 și watchOS 4.2 beta 3.

Notă: În cazul în care ai efectuat actualizarea la tvOS 11.3 public beta 3 și ai descoperit schimbări, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.