Apple a lansat Previzualizare Tehnologie Safari 50

0
137

Apple a lansat o nouă actualizare pentru browserul experimental Previzualizare Tehnologie Safari. Creat pentru a testa caracteristici ce urmează să fie introduse în versiuni ulterioare de Safari, Previzualizare Tehnologie Safari este acum disponibil în versiunea 50.

Previzualizare Tehnologie Safari 50 include corecturi și îmbunătățiri pentru Service Workers, Manifest Aplicație Web, Solicitare Plată, API Web, Randare, Inspector Web, Driver Web, Accesibilitate și JavaScript.

Previzualizare Tehnologie Safari 50 are numărul de build WebKit 13606.1.5 și numărul de versiune Safari 11.2. Așadar, deși împart același număr de versiune Safari, Previzualizare Tehnologie Safari 50 are anumărul de build mai recent decât cel al versiunii 49 de acum două săptămâni (13606.1.3.3).

Actualizarea la noua versiune de Previzualizare Tehnologie Safari este disponibilă pe Mac App Store pentru toți cei care au instalat deja navigatorul pe Mac-urile cu macOS 10.12 sau ulterior. Descărcarea versiunilor pentru macOS 10.12 Sierra și macOS 10.13 High Sierra 10.13 ale Previzualizare Tehnologie Safari este posibilă de aici.

Obiectivul Apple cu Previzualizare Tehnologie Safari este de a obține feedback de la dezvoltatori și utilizatori în privința noilor versiuni de Safari, înainte ca ele să fie oferite publicului. Previzualizare Tehnologie Safari poate rula în paralel cu versiunea finală sau beta de Safari și se adresează atât dezvoltatorilor, cât și utilizatorilor întrucât nu este necesar să ai un cont de dezvoltator pentru a-l descărca și încerca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.