Datele de lansare ale versiunilor finale de iOS 11, watchOS 4, tvOS 11 și macOS High Sierra au fost anunțate de către Apple în cadrul evenimentului media de pe 12 septembrie, astfel că noi știm acum când vom putea face upgrade la cele mai recente versiuni ale sistemelor de operare pentru iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch, Apple TV și Mac.

La fel ca și versiunile majore precedente, iOS 11, watchOS 4, tvOS 11 și macOS High Sierra nu vor fi lansate în aceeași zi. Astfel, utilizatorii vor putea descărca mai întâi actualizările pe iPhone, iPod touch, iPad, Apple Watch și Apple TV, pentru ca o săptămână mai târziu să poată descărca și instala și macOS High Sierra pe modelele de Mac eligibile.

Lansare iOS 11, watchOS 4 și tvOS 11

După cum spuneam anterior, aceste trei versiuni majore ale sistemelor de operare pentru mobil vor fi lansate simultan. Potrivit companiei Apple, utilizatorii vor putea să își actualizeze dispozitivele iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch și Apple TV eligibile la iOS 11, watchOS 4, respectiv tvOS 11 începând de marți, 19 septembrie.

Prin urmare, dacă ai unul dintre modelele de iPhone / iPad / iPod touch lansate în ultimii ani (vezi lista completă cu dispozitive compatibile cu iOS 11 aici) ori un Apple Watch (orice model) sau un Apple TV generația a 4-a, vei putea să îți actualizezi dispozitivul / dispozitivele marțea viitoare, cel mai probabil, de la ora României 20:00.

Ca de obicei, iTutorial.ro te va anunța de îndată ce versiunile finale ale iOS 11, tvOS 11 și watchOS 4 sunt disponibile.

Prezentate la WWDC 2017, toate cele trei versiuni ale sistemelor de operare Apple au fost testate împreună cu dezvoltatorii de aplicații și utilizatorii înscriși în Apple Beta Program încă din luna iunie a acestui an. Atât dezvoltatorii, cât și utilizatorii care au instalat versiunile de prelansare ale iOS 11, tvOS 11 și watchOS 4 pot face deja upgrade la versiunile finale ale sistemelor de operare, întrucât Apple a lansat pe 12 septembrie iOS 11 Golden Master, tvOS 11 Golden Master și watchOS 4 Golden Master (actualizări care au aceleași build-uri precum versiunile publice care vor fi lansate peste nici o săptămână).

iOS 11, watchOS 4 și tvOS 11 vor veni preinstalate pe iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, Apple Watch Series 3, Apple TV 4K, precum și pe celelalte dispozitive cu iOS, watchOS și tvOS ce vor fi comercializate de Apple și magazinele partenere începând de la sfârșitul acestei luni sau din octombrie.

Lansare macOS High Sierra 10.13

La aproape o săptămână distanță de lansarea versiunilor finale ale sistemelor de operare mai sus amintite, Apple va lansa și versiunea finală a macOS High Sierra. Drept urmare, posesorii de Mac-uri eligibile (mai multe detalii aici) vor putea face upgrade la noua versiune de macOS începând de luni, 25 septembrie.

Ca și în cazul iOS 11, tvOS 11 și watchOS 4, noua versiune de macOS va fi disponibilă, cel mai probabil, începând cu ora României 20:00 (iTutorial.ro vă va anunța de îndată ce ea va fi disponibilă pentru descărcare).

Prezentat tot la WWDC 2017, macOS High Sierra a fost testat de către Apple împreună cu dezvoltatorii și unii utilizatori încă din luna iunie a acestui an. În total, Apple a lansat 10 actualizări beta pentru macOS High Sierra. Versiunea Goilden Master a High Sierra nu a fost publicată până la această oră, dar presupunem că ea va fi disponibilă pentru utilizatorii Apple Beta Program și dezvoltatori în următoarele zile.

Așadar, nu uitați să ne urmăriți pe rețelele de socializare și să vă abonați la notificările push pentru a fi anunțați de îndată ce veți putea descărca ultimele versiuni ale sistemelor de operare pentru iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch, Apple TV și Mac.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.