tvOS 11 Golden Master a fost lansat de Apple pentru dezvoltatorii de aplicații și utilizatorii înscriși în Apple Beta Program. Golden Master reprezintă versiunea finală a tvOS 11, având același număr de build precum versiunea publică pe care Apple o va lansa săptămâna viitoare.

Deși este considerată a fi o actualizare majoră pentru Apple TV, tvOS 11 nu s-a bucurat deloc de atenția Apple la WWDC 2017. Cu toate acestea, ea există și introduce în sistemul de operare câteva caracteristici noi. Potrivit notițelor lansării, tvOS 11 include comutare automată între modul luminos și cel întunecos, în funcție de ora locală, aduce posibilitatea de a sincroniza ecranul principal cu alte dispozitive Apple TV conectate la același cont, oferă noi moduri de fundal, acceptă notificări, îmbunătățește API-urile și Administreare Dispozitive Mobile, permite asocierea automată a căștilor AirPods, acceptă sunete personalizate și introduce compatibilitate pentru asocierea și dezvoltarea bazată pe rețea.

Alături de cele anunțate deja, pe parcursul perioadei de testare a tvOS 11, Apple va mai modifica ușor anumite caracteristici și le va îmbunătăți pe cele noi – în tvOS 11 beta 6 / public beta 5, spre exemplu, compania americană a modificat pictograma App Store și a adus câteva modificări la nivelul aplicației Muzică.

tvOS 11 GM are numărul de build 15A6372 și poate fi instalat pe toate dispozitivele Apple TV 4 din Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați de către dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center și utilizatorii înscriși în programul Apple Beta (cu condiția să fi descărcat în prealabil profilul de dezvoltator pe dispozitivul pe care doresc să îl actualizeze).

Notă: Dacă ai instalat tvOS 11 GM și ai găsit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi într-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.