watchOS 4 Golden Master a fost lansat pentru Apple Watch

0
531

watchOS 4 Golden Master a fost lansat de Apple pentru dezvoltatorii de aplicații înscriși pe platforma Apple Developer Center. Aceasta este ultima actualizare adusă watchOS 4 înaintea lansării versiunii finale și are exact același număr de build precum aceasta.

Prezentată pe 5 iunie, watchOS 4 este o actualizare care introduce pe Apple Watch trei noi cadrane de ceas (printre care se numără și un cadran Siri, care afișează informații dinamice, personalizate pentru fiecare utilizator), complicații pentru În redare și Apple News, și aplicații Exerciții și Activitate îmbunătățite.

Alături de cele anunțate deja la WWDC 2017, pe parcursul perioadei de testare a watchOS 4, Apple a mai modificat ușor anumite caracteristici și a adus îmbunătățiri noilor funcționalități. În watchOS 4 beta 5, spre exemplu, gigantul californian a reordonat pictogramele din centrul de control și a introdus o nouă pictogramă pentru situațiile în care Apple Watch nu este conectat la iPhone, dar este conectat la o rețea Wi-Fi.

watchOS 4 GM are numărul de build 15R5372 și poate fi instalat pe toate dispozitivele Apple Watch de către dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center (cu condiția să fi descărcat deja un profil de dezvoltator pentru ceas). Pentru a actualiza Apple Watch la watchOS 4 Golden Master va trebui ca iPhone-ul asociat să aibă instalat iOS 11 și să fie în proximitatea ceasului, iar Apple Watch-ul să fie pus la încărcat și să aibă măcar 50% baterie. Apple nu are în plan să lanseze o versiune beta publică de watchOS 4, motiv pentru care utilizatorii de rând care își doresc să testeze această actualizare până în toamnă vor trebui să apeleze la metoda de actualizare neoficială ce este descrisă în tutorialul către care face trimitere legătura de mai jos:

Împreună cu watchOS 4 GM, dezvoltatorii mai pot descărca de pe portalul Apple și tvOS 11 Golden Master, macOS 10.13 Golden Master și iOS 11 Golden Master.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.