Apple are cinci echipe diferite care lucrează la sisteme de încărcare wireless pentru iPhone 8

0
660

Mai toate zvonurile apărute până acum ne sugerează faptul că 2017 va fi anul primului iPhone capabil să se încarce wireless. Și probabil asta se va și întâmpla.

Citând „o persoană care cunoaște situația”, Reuters informează la sfârșitul acesta de săptămână că Apple are în momentul de față „cel puțin cinci echipe de ingineri” care lucrează la tehnologia de alimentare wireless înaintea lansării generației 2017 de iPhone. Din păcate, agenția nu ne oferă detalii suplimentare cu privire la modelul de iPhone în care urmează să fie integrată una dintre noile soluții de încărcare wireless sau despre ce soluții ar fi vorba.

Noi știm însă că Apple testează în spate ușilor închise foarte multe tehnologii și că multe dintre acestea nu vor ieși vreodată la suprafață. De asemenea, știm că Apple lucrează la peste 10 prototipuri de iPhone, deci nu ar fi exclus ca o tehnologie de încărcare wireless să fie implementată într-unul dintre modelele de anul acesta, iar alta, îmbunătățită, să fie integrată în iPhone-urile ce vor fi lansate anul viitor.

Vă reamintim că, potrivit celor mai multe zvonuri, iPhone 8 (modelul cu ecran OLED de 5,8 inchi și design complet nou) va fi singurul dispozitiv din gama 2017 de iPhone capabil să se încarce wireless. Informațiile cu privire la soluția de încărcare folosită de către Apple sunt însă contradictorii, așa că dacă până nu demult s-a conturat ipoteza implementării unei soluții de încărcare de la distanță, cu adevărat wireless, mai nou se zvonește că iPhone 8 va avea un sistem de încărcare prin inducție (deci va trebui să stea pe o stație de încărcare pentru a se alimenta). Această din urmă ipoteză a căpătat mai multă credibilitate imediat ce s-a confirmat calitatea de membru al Apple în Consorțiul pentru Energie Wireless.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.